Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Focuri de armă la Casa Albă - Donald Trump și-a întrerupt conferința de presă

Donald Trump a fost nevoit să își întrerupă o conferință de presă. O persoană a fost împușcată la Casa Albă.

Focuri de armă la Casa Albă - Donald Trump și-a întrerupt conferința de presă
Comentează 0

Preşedintele Donald Trump şi-a întrerupt brusc luni conferinţa de presă la Casa Albă, după care a revenit şi a explicat că agenţi ai Secret Service, însărcinat cu protecţia preşedintelui SUA, tocmai au împuşcat o persoană ''în afara Casei Albe'', relatează AFP.

"Poliţia a împuşcat pe cineva", a explicat Donald Trump, după ce a revenit în faţa jurnaliştilor. ''Şi suspectul este în drum spre spital'', a adăugat el. Întrebat dacă suspectul era înarmat, preşedintele a răspuns: ''Din câte am înţeles, da. Era în afara'' zidului de la Casa Albă, a menţionat el.

Donald Trump şi-a reluat apoi conferinţa de presă axată pe pandemie şi economia SUA.

Preşedintele SUA Donald Trump a fost scos brusc din sala de conferinţe de la Casa Albă de către agenţi ai Secret Service, la scurt timp după ce începuse să facă declaraţii jurnaliştilor, relatează luni Reuters.

După câteva minute, Trump a fost scos din sală fără nicio explicaţie pentru întrerupere. Secretarul Trezoreriei Steve Mnuchin şi directorul Biroului de management şi buget Russ Vought au fost, de asemenea, scoşi din sala de conferinţe şi uşile au fost încuiate.

Potrivit AFP, preşedintele Trump a declarat că Secret Service a tras asupra unei persoane ''în afara Casei Albe''. El a afirmat că persoana era înarmată.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite