Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Vezi ce face preşedintele Obama pe Internet

FOTO | Vezi ce face preşedintele Obama pe Internet
Comentează 2

Liderul de la Casa Albă îşi face timp să se uite pe Internet şi chiar să scrie comentarii despre pozele postate pe Facebook.

Un schimb de mesaje pe Facebook şi pe Twitter a fost înregistrat, în ultimele zile, între preşedintele Barack Obama şi cosmonautul  Scott Kelly.

Astronautul NASA se află pe staţia spaţială internaţională într-o misiune de un an de zile, care a început în martie 2015.

Kelly, fost căpitan în Forţele Navale, se declară entuziasmat de imaginile vizibile din Cosmos, iar pe unele dintre ele le-a şi postat pe Facebook. Kelly s-a oferit să şi răspundă întrebărilor prietenilor săi virtuali, într-o sesiune de chat organizată, în premieră mondială, din Cosmos. Unul dintre fanii lui Kelly s-a declarat a fi chiar liderul Casei Albe, Barack Obama.

“Am avut o sesiune de discuţii minunată pe Twitter. Vă mulţumesc tuturor, inclusiv Domnului Preşedinte, care m-aţi contactat şi mi-aţi adresat întrebări despre misiunea mea de un an în spaţiu”, scrie Kelly. Sesiunea de discuţii s-a încheiat pe 3 august.

Mesajul preşedintelui Obama, adresat anterior pe Twitter, este următorul: “Hey @StationCDRKelly (comandant al staţiei spaţiale, n.n.),  iubesc aceste fotografii. Ţi s-a întâmplat vreodată să te uiţi pe hublou şi să ţi se facă frică?”. Astronautul a răspuns cu umor: “Nu mi-e frică de nimic, Domnule Preşedinte. Cu excepţia situaţiilor în care trebuie să răspund pe Twitter la întrebările dumneavoastră”.

Schimbul de replici dintre Obama şi Kelly a adunat până acum  14881 de aprecieri şi 4130 de distribuiri. Unii comentatori  descriu acest dialog drept “cea mai bună conversaţie pe care am citit-o vreodată pe Twitter".

Sursa: www.romanialibera.ro/

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite