Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vizita lui Iohannis de la Arad a băgat în „priză” Universul Verde (FOTO)

Vizita lui Iohannis de la Arad a băgat în „priză” Universul Verde (FOTO)
Comentează 0

Preşedintele României, Klaus Iohannis, este aşteptat să sosească duminică la Arad. Acesta va participa, cu ocazia Zilei Armatei Române, la un ceremonial militar în piaţa Avram Iancu.

Vizita şefului statului a băgat în „priză” Universul Verde...şi nu numai. În cursul ultimelor zile, angajaţii firmei, care gestionează o parte a spaţiilor verzi, au lucrat de zor la amenajarea şi curăţarea pieţei. Au fost tăiate bucăţile inestetice de arbuşti, a fost curăţată serios zona, au fost puse flori, vopsite coşurile de gunoi, băncile, etc.

Cert este că piaţa Avram Iancu arată aşa cum ar trebui să arate în mod normal. Din păcate, doar asemenea vizite de la nivel înalt pot face ca un parc din Arad să fie exemplu de urmat.

Ar fi bine ca preşedintele Iohannis să facă vizite mai dese în Arad şi să participe la întruniri prin diferite parcuri din municipiu.

De menţionat că evenimentele din piaţa Avram Iancu sunt programate să înceapă duminică, la ora 11,45. Înainte de acesta, preşedintele României va participa la un ceremonial militar şi la Păuliş, la Monumentul Eroilor, eveniment programat să debuteze la ora 10,30..

 

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide