Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă FURATĂ de arbitri la Bucureşti: FCSB  - UTA 2-1, echipa lui Becali marcând din două lovituri de pedeapsă primite CADOU

Revenirea lui Iacob între buturile UTA-ei nu a fost cu noroc în această seară pentru echipa noastră care a jucat cu FCSB pe Arena Naţională. Bătrâna Doamnă a primit două goluri în urma unor lovituri de la 11 metri primite cadou de gazde. Probabil ceaţa care a învăluit stadionul a înceţoşat şi vederea brigăzii de arbitri sau poate că au fost doar două daruri de Moş Nicolae, altfel nu ne putem explica cele două greşeli făcute în favoarea echipei lu Becali. Atât a fost nevoie pentru ca FCSB să-şi treacă în cont cele trei puncte puse în joc, în caz contrar existând riscul ca UTA să câştige, ceea ce nu ar fi fost de dorit pentru bucureşteni.

Bătrâna Doamnă FURATĂ de arbitri la Bucureşti: FCSB  - UTA 2-1, echipa lui Becali marcând din două lovituri de pedeapsă primite CADOU
Comentează 1

După o primă repriză de luptă, UTA intră la pauză cu un handicap de un gol, în urma unui penalty acordat eronat pentru bucureşteni de centralul Marian Barbu. Până atunci însă, deşi jocul arădenilor nu a strălucit, trebuie spus că Bătrâna Doamnă s-a aflat de două ori în poziţia de a deschide scorul. Prima ocazie le-a aparţinut însă gazdelor în minutul 9, Olaru trimiţând un şut puternic care trece la mică distanţă de poarta apărată de Iacob. Un minut mai târziu, Passaglia primeşte lângă punctul de la 11 metri, trage dar trimite peste transversală. În minutul 17, UTA s-a aflat din nou în situaţia de a deschide scorul, dar Dangubic alunecă şi mingea trece pe lângă poartă. Vine însă minutul 21, când Tavi Popescu trece pe lângă Roger jr şi se prăbuşeşte cam teatral în careul lui Iacob, acuzând faptul că ar fi fost călcat, ceea ce nu se vede însă la reluare. Arbitrul este însă impresionat şi acordă penalty. Lovitura de pedeapsă este executată de Tănase, care nu ratează. Era minutul 22, iar UTA primea un gol nemeritat. În continuare, până la pauză, FCSB joacă prudent, Bătrâna Doamnă nereuşind să pună probleme deosebite.

UTA egalează, dar FCSB primeşte un nou ajutor de la arbitri

FCSB începe mai bine repriza secundă, având primele ocazii importante în minutele 49 şi 50, prin Cordea şi Şut. În minutul 71 însă arădenii marchează în urma unei faze care nu anunţa mare lucru. Ubbink îi pasează lui Dangubic, croatul primeşte în careu şi şutează, iar Vlad respinge în faţă. Roger jr. este însă la post, îl driblează pe tânărul portar care apără pentru echipa lui Gigi Becali şi înscrie frumos, luându-şi revanşa pentru primul penalty în care a fost implicat. Două minute mai târziu, UTA ar fi putut marca din nou, Ubbink trage cu forţă, dar Vlad deviază în bară. Arbitri se pare că şi-au dorit cu orice preţ să aibă ultimul cuvânt, astfel încât în minutul 81 oferă un nou cadou de Moş Nicolae echipei lui Becali. Deşi mingea iese în afara suprafeţei de joc, Dumiter centrează, Medimorec face henț, iar centralul Barbu dictează penalty, în timp ce tuşierul Orbuleţ pare să fi avut... orbul găinilor. Tănase execută din nou şi înscrie.

În cele de urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Anton Petrea, respectiv Laszlo Balint.

FCSB: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Șut (Ov. Popescu), Olaru (Oaidă), Tănase – Cordea (V. Gheorghe), Keșeru (Dumiter), O. Popescu (Stoica).

Rezerve: Straton, Budescu, Dumiter, Cristea, Stoica, V. Gheorghe, OV. Popescu, Oaidă, Musi

UTA: Iacob - Baravykas, Medimorec, Shlyakhov, Vorobjovas (Batha) – Passaglia (Hora), Roger jr., Ubbink - Miculescu, Dangubic (Antal).

Rezerve: Balauru, Erico, Ilie, Dima, Batha, Antal, Isac, Hora, Bustea.

Partida a fost arbitrată de Marian Barbu (la centru), Mircea Orbuleţ şi Florin Neacşu (la cele două tuşe) şi Nicuşor Flueran (rezervă). În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost: Constantin Gheorghe (FRF), aflat la ultimul meci în această poziţie şi Cătălin Cursaru (LPF).

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite