Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA face meci nul cu Mioveniul, dar urcă deocamdată pe loc de play-off

CS Mioveni şi UTA încheie nedecis partida jucată în această seară, contând pentru ultima etapă a turului. Cu toate că îşi trece în cont doar unul dintre cele trei puncte puse în joc, Bătrâna Doamnă urcă deocamdată pe locul al V-lea, loc de play-off.

UTA face meci nul cu Mioveniul, dar urcă deocamdată pe loc de play-off
Comentează 0

Deşi au început partida ca favoriţi, arădenii au avut nevoie de câteva minute bune să înceapă să controleze jocul, însă în cele din urmă au reuşit să arate că totuşi sunt o echipă care trage la play-off, în timp ce Mioveniul este o echipă din zona nisipurilor mişcătoare de la subsolul clasamentului. Din păcate însă, Bătrâna Doamnă nu a reuşit să concretizeze niciuna dintre ocaziile avute, astfel încât prima repriză s-a încheiat cu scor nul. Prima fază remarcabilă a avut loc în minutul 25, cât Ubbink pătrunde pe dreapta, centrează, dar un adversar respinge în corner. În minutul 30, UTA putea să înscrie prin Dangubic, care trage pe lângă poarta lui Ducan, după ce primeşte o pasă foarte bună de la Batha. Patru minute mai târziu, UTA are o lovitură liberă de la 24 de metri, Ubbink centrează, Garutti a respins până la marginea careului mare de unde Vorobjovas trimite mult peste.

În minutul 38 are şi Mioveniul o ocazie, însă Garutti nu reuşeşte să împingă balonul în poarta UTA-ei.
În minutul 40, Bătrâna Doamnă ratează din nou pe contraatac. Batha îi trimite lui Miculescu care pătrunde în careu și trage. Ducan respinge în lateral până la Dangubic, acesta însă nu nimrreşte nici de data aceasta poarta.

A doua repriză tot fără gol

Repriza secundă se desfăşoară în aceeaşi notă, cu UTA aflată în majoritatea timpului la conducerea jocului, dar acest lucru nu pare să le fi folosit foarte mult jucătorilor lui Laszlo Balint, în condiţiile în care nu au reuşit nici acum să marcheze.

Arădenii au o nouă ocazie de a înscrie în minutul 52, când Dangubic îl deschide pe Miculescu, care nu reuşeşte să înscrie, Ducan respingând în corner. În minutul 63, Mioveniul are de asemenea o ocazie bună de a marca, Dumitriu nenimerind cadrul porţii de la 16 metri. Minutul 86 vine cu o nouă ocazie pentru gazde. Toma centrează, Garutti reia cu capul, însă Balaurul se opune spectaculos în corner. Sanoh execută lovitura de colţ, Iacob recentrează, Garutti reia cu capul și trimite spre poartă, însă Erico trimite din nou în corner.

Dar haideţi să vedem care au fost echipele trimise în teren de cei doi antrenori, Alexandru Pelici, respectiv Laszlo Balint:

CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur (Iacob) – Oancea, Panait, Dumitriu (Toma), Burnea (Rădescu) – Buziuc (Coșereanu), B. Rusu, Blănaru (Sanoh). Rezerve: O. Popescu – Al. Iacob, Cierpka, Sanoh, Rădescu, Vereș, Toma, Cristea, Coșereanu.

UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov (Baravykas) – Batha (Passaglia), Vorobjovas – Roger jr. (Wagner), Ubbink, Miculescu – Dangubic (Antal). Rezerve: Iacob – Baravykas, Benga, Dima, Passaglia, Mercioiu, Iasc, Antal, Wagner.

Partida a fost arbitrată de Radu Petrescu (la centru); Mihai Marica şi Florian Vișan (tuşieri), în timp ce arbitru de rezervă a fost Andrei Moroiță. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Irina Mîrț (FRF) şi Dan Potocianu (LPF).

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite