Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ziua lui Domide, Bătrâna Doamnă îşi ia la revedere de la suporteri cu o victorie: UTA – CS Mioveni 1-0 (FOTO)

UTA a disputat astăzi ultima partidă pe teren propriu din acest campionat în compania celor de la CS Mioveni. A fost un meci fără miză, pe care Bătrâna Doamnă l-a câştigat cu 1-0, urcând astfel provizoriu pe poziţia a IV-a în clasamentul play-out-ului, cu 32 de puncte, acesta fiind şi cel mai bun loc pe care l-ar putea obţine în acest sezon, având în vedere că ocupanta locului al III-lea, Sepsi, are 36 de puncte, un meci mai puţin disputat, iar din play-out a mai rămas de disputat o singură etapă.

De ziua lui Domide, Bătrâna Doamnă îşi ia la revedere de la suporteri cu o victorie: UTA – CS Mioveni 1-0 (FOTO)
Comentează 0

Înainte de începerea partidei, oficialii Bătrânei Doamne au ţinut să-l omagieze pe Flavius Domide, fotbalistul de legendă al UTA-ei care a împlinit astăzi 76 de ani. De altfel, Domide, cel împreună cu care echipa a câştigat ultimele două titluri de campioană, a fost cel care a dat lovitura de începere a partidei.

După o primă repriză bună, cu două goluri marcate, dintre care unul anulat de arbutru, cu o lovitură de la 11 metri ratată, UTA a intrat la pauză cu un avantaj de 1-0.

Otele înscrie încă din minutul 2, dar reuşita nigerianului este anulată pe motiv de offside. Şapte minute mai târziu, Bătrâna Doamnă poate deschide scorul în urma unei lovituri de pedeapsă dictate de centralul Mladinovici.  Erico da Silva este lovit la cap în urma unei faze petrecute în careul advers, iar cel care ia mingea să bată este Batha. Din păcate acesta trage slab, iar Popescu ghiceşte colţul şi respinge.

Vine însă minutul 27, care aduce golul pentru arădeni. Miculescu centrează, Mitică Cardoso ratează întâlnirea cu balonul care ajunge la Otele. Nigerianul îi pasează lui Vorobjovas, care înscrie. În minutul 32, ar mai fi de remarcat un şut expediat de David Miculescu, pe colțul lung, dar portarul oaspeţilor reușește să respingă, iar în minutul 46, Erico reia cu capul  o centrare din corner, dar baonul trece pe lângă poarta lui Popescu.

În dreptul oaspeţilor ar fi de remarcat ocazia lui Bogdan Rusu care a pătruns în careu și a tras de la 13 metri lateral dreapta pe lângă poartă şi ocazia aceluiaşi Rusu din minutul 42. Raicea poartă un contraatac pe partea dreaptă, îi pasează în careu lui Bogdan Rusu. Acesta trage din alunecare, dar Balauru este la post.

Atmosferă de vacanţă

În repriza a doua, cele două echipe par să fie mulţumite de rezultat, astfel încât se joacă într-o atmosferă de vacanţă. În minutul 59, în urma unui contraatac, Miculescu îi pasează lui Cardoso, dar acţiunea se finalizează fără rezultat, balonul fiind deviat de un jucător al oaspeţilor şi reţinut apoi de portarul Popescu. În minutul 65, acelaşi Mitică Cardoso trage de la marginea careului, dar nu nimereşte cadrul porţii. În minutul 80, este rândul jucătorilor de la Mioveni să încerce ceva. Dumitriu targe de la 60 de metri, dar Balauru nu poate fi prins pe picior greşit şi... preia pe piept. Nou intratul Rareş Pop are o ocazie în minutul 86, dar tânărul jucător al Bătrânei Doamne nu nimereşte cadrul porţii, deşi trage bine. Ultima ocazie pentru UTA e ratată de Matei, în minutul 93, acesta driblând prea mult, până a pierdut mingea.

Mai trebuie spus că printre spectatorii prezenţi la meci au fost şi trei dintre oamenii de afaceri interesaţi de preluarea clubului, Simion Apreutese, Cătălin Juncan şi Marius Grada.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei don antrenori, Ionuţ Badea, respectiv Alexandru Pelici.

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga (Medjimorec), Erico, Shlyakov – Ubbink (Matei), Batha, Vorobjovas – Miculescu (Pop), Mitică Cardoso (Laukzemis), Otele (Isac). Pe bancă: Roşca – R. Pop, Isac, Dima, Dangubic, Medjimorec, F. Matei, Laukzemis, Baravykas.

CS Mioveni: I. Popescu – I. Balaur (Tomczyk), Scarlatache, Garutti – Rădescu (Burnea), Dumitriu, Lixandru (Toma), R. Trif (Oancea) – Raicea, B. Rusu, Sanoh (Blănaru). Pe bancă: Ducan – Oancea, Burnea, Al. Iacob, Toma, Vereş, Blănaru, Buziuc, Tomczyk.

Partida a fost arbitrată de Horia Mladinovici (la centru); Mihai Marica şi Daniel Mitruți (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Ionuț Coza. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost: Iosif Olah (FRF) şi Ion Marin (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu
 

Galerie foto (61)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite