Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

I-au cam ars pe puştii de la Mediaş: UTA-Gaz Metan 4-0, după un meci de antrenament, dar pe puncte (FOTO)

UTA a avut astăzi, de la ora 12, un meci de vacanţă, de antrenament am putea spune, dar pe puncte, în compania puştilor de la Gaz Metan Mediaş, echipă retrogradată deja în Liga a II-a. Bătrâna Doamnă înscrie de patru ori şi îşi trece în cont cele trei puncte, care o fac să acumuleze 26 de puncte în clasamentul din play-out, la trei lungimi de liderul FC Botoşani.

I-au cam ars pe puştii de la Mediaş: UTA-Gaz Metan 4-0, după un meci de antrenament, dar pe puncte (FOTO)
Comentează 1

De remarcat că înainte de startul partidei, arbitri au intrat pe terem îmbrăcaţi în tricouri albe pe care era imprimat un mesaj de susţinere pentru Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru al momentului, operat de urgenţă din cauza unui infarct.

Cum era de aşteptat UTA a controlat jocul, iar la sfârşitul primei reprize tabela arăta 3-0. Bătrâna Doamnă a deschis scorul în minutul 10, prin Mitică Cardoso, după o fază frumoasă. Miculescu trage la poartă, Bumbar, portarul de 17 ani al oaspeţilor respinge, mingea ajunge la Ubbink care trage şi el, apoi vine rândul lui Otele şi Vukcevic să tragă în blocaj, însă când balonul ajunge la Cardoso, acesta nu mai ratează. În minutul 20, arădenii ar fi avut posibilitatea să mărească avantajul, dacă centralul ar fi dictat lovitură de la 11 metri, la un fault asupra lui Batha. Arbitrul a considerat însă că Batha a fost faultat în afara careului și a acordat doar lovitură liberă. Lovitura e executată de căpitanul Ubbink, pe colțul scurt, dar Bumbar reuşeşte să rețină în doi timpi. Cinci minute mai târziu, Vorobjovas face 2-0. Lituanianul, scăpat singur în careu, a reluat cu latul, în stânga portarului, o pasă primită de la Vukcevic. După alte cinci minute, în minutul 30, Otele face 3-0. Lansat de Ubbink, Otele a trecut uşor de tânărul Bumbar şi  a înscris în poarta goală.

În repriza a doua UTA înscrie doar o singură dată

În repriza secundă, UTA ar mai fi putut marca în minutul 57, prin Ubbink, înscrie chiar în minutul 68 prin Cardoso, dar golul e anulat pe motiv de offside, însă vine minutul 74, când Vorobjovas înscrie al doilea său gol şi face 4-0. Asta, după o lovitură de colţ executată de Ubbink. Mingea ajunge la Vorobjovas, care trage cu efect în vinclul porţii lui Bumbar. Acelaşi Vorobjovas putea face 5-0 în minutul 85, dar şutul său din 16 metru trece pe lângă bara din stânga.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Ionuţ Badea, respectiv Flavius Boroncoi.

UTA: Balauru – Vukcevic (Pătlăgică), Erico da Silva, Benga, Shlyakov – Ubbink, Batha (Hrezdac), Vorobjovas – Miculescu (Miculescu), Cardoso (Dangubic), Otele (Mercioiu). Rezerve: Roșca – Baravykas, Dima, Pătlăgică, Hrezdac, Dangubic, Laukzemis, Matei.

Gaz Metan Mediaş: Bumbar – I. Kanda, Avram, Santos, Maxim – Junior, Iancu (Ţala) – P. Costea, Gașpar, Ursu (Covaci) – Domșa. Rezerve: Grosz. Câmpean, Covaci, Tala.

Partida a fost arbitrată de Andrei Antonie (la centru); Doru Lucaciu, Răzvan Soponar (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Florin Andrei. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Andrei Ioniță (FRF) şi Romulus Gabor (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (35)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite