Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima înfrângere pentru Badea pe banca Bătrânei Doamne: Chindia-UTA 1-0

În ciuda unui meci bun, în care a avut câteva ocazii mari de a înscrie, UTA pierde din nou. De data aceasta înfrângerea, prima cu Badea pe bancă, vine la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania Chindiei Târgovişte. 

Prima înfrângere pentru Badea pe banca Bătrânei Doamne: Chindia-UTA 1-0
Comentează 0

A fost un meci disputat, între două echipe aflate în căutare de puncte pentru a fi cât mai liniştite posibil în play-out, dar din păcate arădenii nu au reuşit să marcheze şi au capotat din nou.

UTA a început mai bine şi a avut prima ocazie în minutul 16. Mitică Cardoso e lansat pe dreapta, centrează în careul mic, balonul ajunge până la Otele, care reia pe direcția portarului. Un minut mai târziu este rândul Chindiei să se apropie periculos. Atanase recuperează o minge în apropierea careului lui Iacob, targe puternic, dar portarul Bătrânei Doamne respinge. În minutul 24, nigerianul Otele trage la poarta lui Căbuz, dar acesta din urmă respinge peste transversală. În minutul 33, fostul utist Passaglia, plecat în Argentina, dar ajuns de fapt la Chindia,  trage bine de la distanță, însă Iacob apără.

În repriza a doua UTA ia gol, deşi a fost echipa mai bună

Deşi şi în repriza a doua UTA a fost echipa mai bună, ia gol dintr-o lovitură de la 11 metri discutabilă şi pierde toate cele trei puncte puse în joc.

Arădenii ratează o ocazie mare în minutul 55, venită pe axa Otele-Miculescu. Nigerianul pasează în careu, Miculescu trage tare din apropiere, dar Căbuz intervine. În minutul următor, Cardoso primeşte o centrare, reia spre vinclu, dar Passaglia deviază. UTA are o nouă ocazie în minutul 72. Cardoso îi pasează lui Otele, care trimite peste poartă de la numai cinci metri. Vine însă minutul 85, când Sila îi pasează lui Florea, acesta are un duel cu Erico în careu, iar arbitrul Bîrsan arată destul de uşor punctul cu var. În minutul 87, Florea execută şi înscrie în doi timpi, împotriva cursului jocului.

În minutul 90+1, UTA ar fi putut egala, dar mingea refuză şi de data aceasta să intre în poarta lui Căbuz. Cardoso driblează scurt, șutează de la 15 metri, dar portarul Chindiei respinge de sub transversală.

În cele ce urmează vă prezetăm cele două echipe trimise pe teren de Emil Săndoi, respectiv Ionuţ Badea.

Chindia: Căbuz – Căpușă (Celea), Pițian, P. Iacob, Rrumbullaku – Butean (Florea), M. Dulca, Passaglia, Popadiuc – Atanase (Jipa) – Chunchukov (Sila). Pe bancă: D. Moldovan – Jipa, Celea, Corbu, A. Șerban, Kocic, Martac, Sila, Florea.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Batha, Vorobjovas (Ongaro) – Cardoso, Ubbink, Otele – Miculescu. Pe bancă: Balauru – Baravykas, Pătlăgică, Dima, Hrezdac, Laukzemis, Dangubic, Mercioiu, Ongaro.

Partida a fost arbitrată de Marcel Bîrsan (la centru), Andrei Constantinescu şi Ferencz Tunyogi (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Lucian Rusandu.

În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost: Adrian Vidan (FRF) şi  Eduard Alexandru (LPF).

UTA, Chidia, Emil Săndoi, Ionuţ Badea, Otele, Iacob, Căbuz, Miculescu, Bătrâna Doamnă, Ubbink, Cardoso, Passaglia

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite