Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă se îndepărtează de baraj: UTA – Chindia 1-0

UTA se îndertează de baraj după victoria cu 1-0 obținută acasă în fața Chindiei Târgoviște. Cu 29 de puncte, Bătrâna Doamnă urcă astfel deocamdată pe locul al IV-lea al clasamentului din play-out, în timp ce oaspeții rămân cu 22 de puncte pe locul al VII-lea, ultimul care duce la baraj.

Bătrâna Doamnă se îndepărtează de baraj: UTA – Chindia 1-0
Comentează 0

O primă repriză cu puține faze de poartă, cu UTA ceva mai prezentă în terenul advers, dar care a atacat fără niciun fel de orizont, a lăsat o impresie destul de proastă suporterilor. Prima ocazie mai serioasă a meciului vine abia în minutul 36, când Vorobjovas este găsit bine de Laukzemis la marginea careului, dar trage slab, deși poziția în care se afla era una ideală pentru a înscrie. Ar mai fi de remarcat acțiunea lui  Otele din minutul șase, când nigerianul trage de la marginea careului, dar mingea e reținută de Căbuz; ratarea lui Batha din minutul 11, când după ce Ubbink centrează din corner, Benga reia cu capul pe spate, Pițian respinge, balonul ajunge la Batha care trimite pe lângă poartă și șuturile lui Șerban din minutele 17 și 18. În rest fotbal cu pipeta, cum ar spune comentatorii sportivi care mai folosesc din când în când câte un clișeu de acest gen pentru a ilustra un joc plictisitor.

S-au trezit după pauză

În repriza secundă, cele două echipe se trezesc la realitate și încep să joace fotbal, fiind probabil muștruluiți la vestiare. Arădenii se mișcă însă mai bine, având în Otele un fotbalist care a pus de câteva ori în pericol poarta lui Căbuz, până să reușească să înscrie în minutul 69.

După cum spuneam, nigerianul reia cu capul, în minutul 47, din interiorul careului, însă mingea trece peste poartă; se aproprie periculos de poarta adversă în minutul 49, driblează și centrează în fața porții, dar fostul utist Pasaglia respinge; în minutul 51 încearcă să reia din alunecare balonul trimis de Ubbink, însă nu reușește decât să-l faulteze pe Căpușă, iar în minutul 69 marchează după o acțiune bine construită. Miculescu îi pasează căpitanului Ubbink care centrează din prima în fața porții, Laukzemis nu ajunge la balon, dar Otele care vine din spate ajunge într-o poziție ideală și înscrie.

Ar mai fi de remarcat ocazia lui Vorobjovas din minutul 51. Bine plasat, acesta primește o minge respinsă de fundașii Chindiei, dar ratează. Chamed ar fi putut și el marca în minutul 64, dar nu reușește din fericire să fructifice o ocazie apărută în urma unei greșeli făcute de fundașii UTA-ei.

Echipele trimise pe teren

În  cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Ionuţ Badea, respectiv Emil Săndoi.

UTA: Iacob – Vukcevic, Medjimorec, Benga, Shlyakov – Ubbink (Isac), Batha, Vorobjovas – Miculescu (Pătlăgică), Laukzemis (Matei), Otele (Dangubic). Rezerve: Balauru – Pătlăgică, Dima, Baravykas, Isac, Mercioiu, Hrezdac, Matei, Dangubic.

Chindia: Căbuz – Butean, Pițian, P. Iacob, C. Dinu (Popadiuc) – Chamed, Căpușă, Celea (Dulca) – A. Șerban, D. Florea (Sila), Passaglia (Chunchucov). Rezerve: Moldovan – Dulca, Popadiuc, Chunchucov, Corbu, Roumpoulakou, Sila, Șerban, Ioniță.

Partida a fost arbitrată de Sebastian Colțescu (la centru) – Vasile Marinescu și Daniel Mitruți (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Florin Andrei. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Zoltan Szekely şi Dan Potocianu (LPF).

Foto: Arhiva

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite