Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VICTORIE!!! Cu un nou antrenor şi un nou căpitan, Bătrâna Doamnă câştigă în sfârşit: UTA-Sepsi 1-0 (FOTO)

Şocul produs de încetarea colaborării cu Laszlo Balint pare să fie, cel puţin pentru moment de bun augur, pentru UTA.

Cu un antrenor nou, Ionuţ Badea, şi un căpitan nou, Ubbink, Bătrâna Doamnă obţine astăzi prima victorie, după zece meciuri în care „nu s-a putut lăuda” decât cu egaluri şi înfrângeri. Arădenii urcă astfel provizoriu până pe poziţia a VIII-a a clasamentului, cu 31 de puncte.

VICTORIE!!! Cu un nou antrenor şi un nou căpitan, Bătrâna Doamnă câştigă în sfârşit: UTA-Sepsi 1-0 (FOTO)
Comentează 2

Prima repriză a adus ocazii de ambele părţi, dar trebuie spus că UTA a avut cele mai multe şanse nefructificate. Cu toate acestea cele două echipe au intrat la vestiare fără să reuşească să înscrie.

Încă din minutul 2, Bătrâna Doamnă ar fi putut înscrie prin Niculescu, jucătorul dorit de Gigi Becali. Decarul utist aleargă pe dreapta, trage  periculos, dar Niczuly, portarul oaspeţilor reuşeşte să rețină. Minutul 11 vine cu o nouă ocazie pentru arădeni. Shliakov îi trimite lui Miculescu, dar Mitrea intervine la timp pentru Sepsi. Două minute mai târziu, Ubbink îi pasează bine în careu lui Laukzemis care șutează, însă Niczuly respinge. Acelaşi Niczuly respinge şi în minutul 22 un şut frumos reuşit de Batha. În minutul 29, Sepsi pune în pericol poarta lui Iacob, însă Ștefănescu nu reușește să ajungă la mingea trimisă de Gonzales. În minutul 31 este rândul lui Aganovic să rateze, şutul său de la distanţă trecând foarte aproape de poarta arădeană. În minutul 36 este rândul UTA-ei să se apropie periculos. Ubbink șutează din careu, însă portarul oaspeţilor este la post. Pe final, oaspeţii ratează la rândul lor prin Luckassen care nu reuşete să fructifice pasa lui Ştefănescu în ciuda faptului că a rămas singur cu poarta goală.

Trei puncte mari

Repriza secundă s-a desfăşurat în aceeaşi notă, cu UTA mai periculoasă. În minutul 56, jucătorii Bătrânei Doamne ar fi putut deschide în sfârşit scorul, dar portarul Niczuly are noroc din nou.

Introdus după pauză, noul venitul Otele reuşeşte o acţiune spectaculoasă. Pătrunde pe dreapta, trimite spre centrul careului în apropiere de poartă, dar este blocat de portarul lui Sepsi. Era minutul 69. În minutul 77, noul jucător cumpărat de CFR, Roger jr, scapă de fundaşii adverşi, în urma unei acţiuni spectaculoase, trage tare în transversală, iar mingea revine în teren. Miculescu este la post şi finalizează cu capul pentru TREI PUNCTE MARI. Trei puncte obţinute după multă suferinţă.

Ar mai fi de remarcat ocazia lui Roger jr. din minutul 84. Brazilianul trage cu stângul din careu, dar Niczuly are  din nou o intervenție salvatoare.

Care au fost echipele trimise pe teren

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Ionuţ Badea, respectiv Cristiano Bergodi.

UTA: Iacob – Baravykas, Erico, Benga, Shlyakov – Batha, Ubbink – Roger jr., Dangubic (Medjimorec), Miculescu (Pătlăgică) – Laukzemis (Otele). Pe bancă: Balauru – Medjimorec, Dima, Isac, Mercioiu, Mar, Pătlăgică, Hrezdac, Otele.

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Ashkovki (Golovca), E. Gonzales, Aganovic (Fofana) – Achahbar (Păun), Luckassen (Tudorie), Ștefănescu (Damascan). Rezerve: Began – A. Dumitrescu, Vaşvari, Damascan, Golofca, Fofana, Păun, Bărbuţ, Tudorie.

Partida a fost arbitrată de  Horațiu Feșnic (la centru), Valentin Avram și Mircea Orbuleț (la cele două tuşe), în timp ce arbitru de rezervă a   fost Iulian Dima. În ceea ce-i priveşte pe observatori, trebuie spus că aceştia au fost:  Laszlo Sajtos (FRF) şi Cătălin Popa (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (42)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite