Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA-FC Argeş 0-1: cu gândul la play-off, Bătrâna Doamnă pierde toate punctele puse astăzi în joc şi cade pe 9 (FOTO)

Se pare că revenirea suporterilor alb-roşii pe stadion, nu a fost cu noroc.UTA ar fi avut astăzi ocazia să urce, temporar, pe un loc de play-off, dacă ar fi câştigat acasă partida cu FC Argeş. Nu a fost să fie, cei care au câştigat şi au ajuns pe locul 6, au fost argeşenii, care au reuşit să marcheze cumva împotriva cursului jocului. De altfel, a fost şi singurul şut tras pe spaţiul porţii de FC Argeş.

UTA-FC Argeş 0-1: cu gândul la play-off, Bătrâna Doamnă pierde toate punctele puse astăzi în joc şi cade pe 9 (FOTO)
Comentează 0

Înainte de începerea jocului, UTA se afla pe locul 8, cu 25 de puncte, iar oapeţii erau pe 9, cu 24 de puncte. La final însă, cei care au reuşit să urce în clasament au fost elevii lui Prepeliţă şi Ianovschi.

Cu toate că am avut parte de o primă repriză destul de echilibrată, dacă fotbalul s-ar fi jucat pe ocazii, nu pe goluri, UTA ar fi intrat la cabine cu un avantaj de 3-0. Din păcate însă, ocaziile nu contează decât pentru frumuseţea jocului, astfel încât prima repriză s-a încheiat cu scor alb.

Bătrâna Doamnă are prima ocazie în minutul 12, când Ubbink driblează în afara careului și șutează, dar portarul Argeşului reușește să prindă mingea. În minutul 20, UTA se află din nou la un pas de deschiderea scorului. Dangubic intră într-un unghi mort în careul advers, dar reuşeşte să întoarcă balonul pentru Ubbink. Olandezul trage destul de slab,  Greab intervine, dar scapă mingea. Miculescu este aproape de balon, dar ajunge însă cu întârziere și nu poate să-l îmuingă în poarta goală. În minutul 34, jucătorii UTA-ei ratează o nouă ocazie, după o fază construită frumos. Vukcevic șutează sănătos, însă Latovlevici se opune.

Pe de altă parte, trebuie spus că oaspeții nu au trimis niciun șut pe poarta apărată și de această dată de Balauru.

Repriza a doua – noi cu ocaziile, ei cu golul

Repriza secundă s-a desfăşurat în aceaşi notă, arădenii având câteva ocazii bune de a marca, însă au fost visători în faţa porţii, semn că echipa ar avea nevoie ca de aer de un atacant de careu cu simţul golului. Miculescu ratează o oportunitate bună în minutul 58. Reuşeşte să îl dribleze pe Greab, trimite spre poartă, dar şutul este unul nereuşit. Minutul 64 vine cu două ocazii pentru Bătrâna Doamnă. Dangubic șutează din afara careului, dar mingea lovește bara, apoi ajunge la Hora care trimite peste poartă. Cinci minute mai târziu, o nouă bară, o nouă oportunitate ratată. Dangubic șutează din din afara careului, iar Graeb este salvat din nou... de bară. În minutul 74, UTA ratează iar. Ubbink centrează de pe stânga în fața porții, Erico reia din alunecare, loveşte balonul cu talpa, dar dă peste poartă.

A venit însă minutul 80. Latovlevici bate o lovitură de la colț, iar Joao Miguel reia superb cu capul la colul lung, peste Balaurul care a părut cam visător. Au urmat 14 minute de dominare sterilă a UTA-ei, care a alergat după egalare, însă nu a reuşit nici măcar în al 12-lea ceas să înscrie.

Înainte de a prezenta echipele, ar mai fi de spus că una dintre rezervele Argeşului, Cristi Dumitru a primit cartonașul roșu pentru injurii aduse arbitrului.

Echipele trimise pe teren

Dar, să vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei... trei antrenori, Laszlo Balint, respectiv Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.

UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha (Hora), Vorobjovas – Roger jr. (Antal), Ubbink, Miculescu – Dangubic. Pe bancă: Iacob – Benga, Baravykas, Dima, Passaglia, Antal, Isac, Hora, Bustea.

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Isfan, I. Șerban (Honciu), Dumitraşcu (Viana) – Arias (Piţian). Pe bancă: Croitoru – Musat, Piţian, Boldor, Honciu, Dumitru, Palic, Said, Viana.

Partida a fost arbitrată de: Sorin Costreie (la centru), Andrei Constantinescu și Ferencz Tunyogi (la cele douz tuşe), în timp ce arbitru de rezervă fost George Găman. În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost Iosif Olah (FRF) şi Iuliuss Nemţeanu (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite