Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Îngenuncheați în Trivale, după un meci cu goluri de generic: FC Argeș – UTA 4-1

UTA pierde cu un scor drastic confruntarea din această seară din Trivale, în duelul fostelor campioane ale României care luptă acum pentru menținerea în Liga I. După un meci echilibrat, cu nu mai puțin de cinci goluri de generic, după ce a reușit să deschidă scorul în urma unei faze frumos lucrate, Bătrâna Doamnă se întoarce învinsă acasă.

Îngenuncheați în Trivale, după un meci cu goluri de generic: FC Argeș – UTA 4-1
Comentează 0

Arădenii aveau să marcheze primii, încă din minutul 10, o pasă cu capul dată de Adrian Petre fiind fructificată frumos de Albu. Două minute mai târziu, Petre putea face 2-0, însă șutul său este respins de pe linia porții de un fundaș al gazdelor. FC Argeș avea să egaleze însă în minutul 15, care șutează frumos și trimite mingea în vinclul porții lui Iacob, care a revenit între buturi după o accidentare. Minutul 39 avea să aducă un nou gol pentru argeșeni. Drăghici reușește să marcheze din foarfecă și să întoarcă soarta partidei.

Același Drăghici putea să marcheze în minutul 51, însă lovitura sa de cap este respinsă de Iacob. Cristi Dumitru ratează apoi în minutul 75, însă portarul arădenilor se opune. Aflați în căutarea egalării, jucătorii lui Laszlo Balint presează, dar Shlyakov nu reușește să-l surprindă pe portarul argeșenilor, însă șutul-centrare pe care-l expediază rămâne unul foarte frumos.

Schimbările făcute de Balint aveau să-și spună cuvântul pe final, FC Argeș reulind să puncteze de două ori, în minutele 88 și 90, prin Dumitru și Cephas Malele. Dacă Cristi Dumitru a scăpat singur cu Iacob și l-a executat fără drept de apel cu un lob, Malele marca la colțul lung, în urma unei execuții interesante.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi antrenori, Andrei Prepeliţă, respectiv Laszlo Balint.

FC Argeș: Greab - Tofan, Maric (Boldor), Turda, Musat, Drăghici (Dumitru), Meza Colli, Șerban, Grecu (de Jonghe), Palic, Malele. Pe bancă: Croitoru, Leca, Boldor, Teles, de Jonghe, Barbu, Dumitru, Năstăsie, Honciu.

UTA: Iacob - Peteleu, Ilie, Da Silva, Shlyakov, Vorobjovas (Roșu), Albu, Roger (Bustea), Rusu (Miculescu), Petre (Rus), Hora (Buhăcianu). Pe bancă: Balauru, Melinte, Roumpoulakou, Roșu, Antal, Miculescu, Bustea, Rus, Buhăcianu.

Partida a fost arbitrată de Lucian Rusandu, ajutat de asistenţii Alexandru Cerei, Marius Marchidanu şi rezerva Florin Mazilu, în timp ce observatori au fost Constantin Stătescu şi Adrian Comănescu.

Sursa foto: captură video Digi Sport 1

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite