Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou egal pe teren propriu: UTA-Hermannstadt 1-1

Cum deja din păcate ne-a obişnuit, UTA nu reuşeşte să lege două victorii la rând, victoria la scor de neprezentare obţinută în faţa celor de la Academica Clinceni fiind urmată astăzi, de un nou egal pe teren propriu.

Un nou egal pe teren propriu: UTA-Hermannstadt 1-1
Comentează 0

Dacă prima repriză s-a scurs fără evenimente deosebite, elevii lui Laszlo Balint şi cei ai lui Liviu Ciobotariu jucând un fotbal destul de tern, repriza a doua avea să fie mult mai interesantă. De altfel, şi cele două goluri valabile au fost înscrise în partea a doua a meciului, dar şi golul înscris de oaspeţi care a fost anulat pe motiv de fault la portar.

Bătrâna Doamnă a reuşit să deschidă scorul în minutul 62, când Alexandru Albu reia cu capul în plasă o minge centrată de Roger Jr. Din păcate însă pentru noi, bucuria avea să ţină doar până în minutul 66, golul oaspeţilor fiind înscris de Mayoral Lastras , care reuşeşte apoi încă o dată să introducă mingea în poarta lui Iacob, în minutul 71, însă centralul anulează golul, considerând că jucătorul celor de la Sibiu l-a faultat pe portarul arădean.

Mai trebuie spus că în prelungiri, arădenii puteau înscrie şi obţine astfel toate cele trei puncte puse în joc, însă mingea a lovit bara porţii lui Figueiredo. Meciul  se încheie astfel cu scorul de 1-1 şi UTA pierde alte două puncte pe teren propriu.

Cei doi antrenori, Laszlo Balint şi Liviu Ciobotariu au aliniat următoarele echipe:

UTA: Iacob - Shlyakov, Erico, Benga, Simo – Oroian (Roşu), Albu (Melinte), Vorobjovas (Hora), Rusu (Miculescu) - Roger, Antal (Buhăcianu).

Rezerve: Balauru - Melinte, Bustea, Isac, Roșu, Hora, Miculescu, Rus, Buhăcianu.

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, Stoica, Matricardi, Opruț – Iordache (Aralica), Pires, Dâlbea (Petrescu), Sintean (Bagaric) – Addae (Karanovic), Mayoral Lastras.

Rezerve: Pop, Alhassan, Karanovic, Bagaric, Issah, Elbers, Aralica, Petrescu.

Meciul a fost arbitrat la centru de Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu, Ovidiu Artene, în timp ce arbitru de rezervă a fost Florin Marcu.  În ceea ce priveşte observatorii, aceştia au fost Iulius Nemțanu şi Eduard Dumitrescu.

Foto: captură video Digi Sport

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite