Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Seceta continuă: al şaselea meci fără victorie pentru Bătrâna Doamnă; UTA-FC Botoşani 0-0 (FOTO)

Seceta continuă din păcate pentru Bătrâna Doamnă. UTA reuşeşte doar un rezultat de 0-0 în ultimul meci desfăşurat anul acesta acasă, bifând a şasea partidă fără victorie. Astfel, rămâne pe locul al IX-lea, cu 26 de puncte acumulate în 19 meciuri jucate.

De remarcat şi mesajul suporterilor, care la partida de astăzi au dorit să protesteze la adresa hoţiei din etapa trecută, afişând un banner pe care scria: „După un meci arbitrat cu banii în plic acelaşi hoţ fluieră şi în Conference League”. Asta, în condiţiile în care Marian Barbu, cel care a făcut-o pe UTA să piardă jocul cu FCSB prin deciziile luate, a fost trimis să fie rezerva lui Horațiu Feșnic la partida Tottenham – Rennes, care însă nu s-a mai disputat.

De altfel, mai trebuie spus că la ieşirea pe teren, cele două formaţii au purtat tricouri cu inscripţia „Respect pentru fotbal”, cu trimitere directă la prestaţia arbitrilor.

Seceta continuă: al şaselea meci fără victorie pentru Bătrâna Doamnă; UTA-FC Botoşani 0-0 (FOTO)
Comentează 0

Prima repriză nu s-a desfăşurat în maniera dorită de suporterii arădeni, prezenţi la stadion în limita a 50% dintre locurile disponibile, pentru a-şi încuraja echipa. Deşi a fost 0-0 la pauză, cele mai multe ocazii au fost trecute în dreptul oaspeţilor care au reuşit să-şi impună jocul şi să se apropie mai periculos de poarta adversă.

Încă din minutul 8, apărarea UTA-ei respinge mingea până în marginea careului, iar Florescu reia din vole, balonul este deviat şi reţinut cu greu de portarul Bătrânei Doamne. Replica arădenilor vine două minute mai târziu. Shlyakov trage de la distanță, dar Pap respinge în corner. În minutul 15, oaspeţii au o nouă oportunitate de a marca. Florescu execută puternic o lovitură liberă, balonul loveşte zidul, dat Iacob este la post, reuşind o paradă de zile mari, scoţând cu greu de sub transversală. Botoşănenii au o nouă ocazie în minutul 26, când Târcoveanu şutează din careu, dar din fericire mingea trece pe lângă vinclu.

Rezervele intrate în repriza a doua nu au făcut diferenţa

Repriza a doua a continuat cam în aceeaşi notă, deşi principalul Bătrânei Doamne a mutat încă din minutul 45, cu  Batha și Vukcevic în locurile lui Passaglia și Baravykas. Au mai urmat şi alte schimbări, dar de data aceasta jucătorii nou intraţi nu au făcut diferenţa.

UTA reuşeşte totuşi să-şi creeze câteva ocazii, însă nu a reuşit să finalizeze. În minutul 60, Miculescu ar fi avut o ocazie bună de a marca, dacă ar fi ajuns la o pasă bună trimisă pe culoar. Nu a fost însă să fie, iar tabela a rămas neschimbată. Cinci minute mai târziu, Ongenda trage periculos, însă Iacob se opune deschiderii scorului. În minutul 77 şi Vukcevic are o şansă, trage din lateral, dar Pap respinge.

Dar să vedem în cele ce urmează care au fost echipele trimise pe teren de cei doi antrenori, Laszlo Balint, respectiv Marius Croitoru.

UTA: Iacob – Baravykas (Vukcevic), Benga, Medjimorec (Erico), Shlyakov – Vorobjovas, Passaglia (Batha) – Roger jr., Ubbink (Antal), Miculescu – Dangubic (Hora). Rezerve: Balauru – Erico, Vukcevic, Batha, Antal, Dima, Isac, Hora, T. Călin.

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Racovițan, Țigănașu – Papa, Florescu – Tîrcoveanu, Ongenda (Şeroni), Jandir (Patache) – Fili. Rezerve: Contra – Șeroni, Patache, Kage, Dragu, D. Croitoru, Remacle, Santos, Sila.

Partida a fost arbitrată de Marcel Bîrsan (la centru); Daniel Mitruți și Marius Badea (la cele două tuşe), arbitru de rezervă fiind Bogdan Dumitrache. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost: Nicolae Grigorescu (FRF) şi Ioan Mironaș (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite