Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă, supărat pe ziariștii arădeni că nu sunt agresivi cu Guvernul

Primarul Gheorghe Falcă este supărat pe jurnaliștii arădeni pentru că nu sunt la fel de agresivi cu Guvernul precum ar fi colegii din Timișoara.

Falcă, supărat pe ziariștii arădeni că nu sunt agresivi cu Guvernul
Comentează 0

Falcă și-a început, luni, o conferință de presă la Primărie arătându-și nemulțumirea că ziariștii locali nu fac presiuni pe Guvernul condus de Dacian Cioloș pentru a-și plăti ”obligațiile față de Arad”.

Edilul a spus că a fost ”impresionat” de ”agresivitatea” ziariștilor timișoreni în raport cu Guvernul când e vorba de finanțarea unor proiecte ale orașului de pe Bega.

”Am fost la Timișoara când domnul Barroso a primit titlul de Doctor Honoris Causa și am văzut acolo cum mass-media s-a adresat cu agresivitate către premierul României pentru a pune centura Timișorii pe lista de priorități ale Guvernului. Constat că în Arad obligativitatea Guvernului este dorită să fie îndeplinită de către municipalitate. Suntem singurii (reprezentanții municipalității - n.r.) care ne batem să aducem banii datorați de Guvern Aradului”, a spus Falcă.

El s-a referit la acoperirea unor datorii imense ale CET Arad, aproximativ 40 de milioane de lei, bani pe care Primăria îi așteaptă de la București.

”PSD și o parte a presei doresc să plătim obligațiile Guvernului din banii arădenilor (...) Domnul Ponta (Victor Ponta, fostul premier – n.r.) nu a alocat trei ani bani către CET Arad, iar în acest moment se dorește ca Primăria să compenseze obligația pe care a avut-o Guvernul României. Rog presa și factorii politici (...) să se abțină. Eu vă garantez că Aradul nu va rămâne fără apă caldă și căldură. Avem în fondul de rezervă bani special pentru acest lucru, dar dați-mi voie să mă bat în continuare să aducem bani de la Guvern”, a spus primarul, care le-a mai cerut prefectului și parlamentarilor PSD să fie primii care să se lupte în Capitală ”pentru banii arădenilor”.

CITEȘTE ȘI: Ședință de urgență pe tema CET. Primăria și Prefectura se bat în declarații

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite