Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

EXPLOZIE în Rusia: Cel puţin trei persoane au murit şi 79 sunt date dispărute

Cel puţin trei persoane au murit şi 79 sunt date dispărute în urma exploziei unui bloc de apartamente din sudul Rusiei, informează mass-media de stat, relatează CNN.

EXPLOZIE în Rusia: Cel puţin trei persoane au murit şi 79 sunt date dispărute
Comentează 0

Cel puțin trei persoane sunt decedate și zeci de persoane dispărute după o explozie într-o clădire de apartamente din sudul Rusiei, a informat presa de stat. 

Șase persoane au fost scoase de sub blocul dărâmat la ora locală ora 9:50 în Magnitogorsk, un oraș industrial din regiunea Celiabinsk, de lângă granița cu Kazahstan, a raportat agenția de știri Tass din Rusia, citând o declarație a Centrului de Management al situațiilor de Criză din Rusia.

Chelnabinsk, Adjunctul guvernatorului din Celiabinsk, Oleg Klimov, a declarat că 79 de persoane încă sunt date dispărute. Eforturile de căutare și salvare sunt în curs de desfășurare implicând 469 de lucrători de la serviciile de urgență.

Filiala locală a Serviciului Federal de Securitate al Rusiei a declarat că explozia a fost cauzată de o explozie de gaze.
Președintele rus Vladimir Putin l-a trimis pe ministrului Sănătății, Veronika Skvortsova, la fața locului, conform agenției de știri Tass.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite