Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două explozii puternice în capitala Turciei: 86 de persoane au fost ucise şi peste 186 rănite UPDATE

Două explozii puternice au avut loc sâmbătă lângă gara centrală din capitala turcă, Ankara, cauzând rănirea și moartea mai multor persoane. Ministrul turc al sănătăţii a declarat că numărul morţilor a ajuns la 86. Totodată, 186 de persoane au fost rănite, 28 aflându-se într-o stare foarte gravă.

Două explozii puternice în capitala Turciei: 86 de persoane au fost ucise şi peste 186 rănite UPDATE
Comentează 0

UPDATE. Ministrul turc al sănătăţii a oferit sâmbătă, la ora 15.30, o declaraţie de presă, în care a spus că numărul morţilor a ajuns la 86. Totodată, 186 de persoane au fost rănite, 28 aflându-se într-o stare foarte gravă.

Cele două explozii au avut loc puţin după ora 10, sâmbătă dimineaţa, sub estacada care duce spre Gara Centrală din Ankara. Primele investigaţii conduc spre concluzia că deflagraţiile au fost provocate de atentatori sinucigaşi.

Exploziile s-au produs în timp ce numeroase persoane se adunau pentru a participa la o manifestaţie împotriva conflictului dintre PKK şi statul turc

Agenţia de presă Dogan indică faptul că 30 de persoane au murit la locul exploziilor, iar alte 17 au decedat ulterior, la spital. Totodată, peste 126 de oameni au fost răniţi.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a condamnat "atacul plin de ură" de sâmbătă îndreptat împotriva militanților opoziției care urmau să participe la manifestaţia pentru pace de la Ankara.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite