Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi parlamentari plecați la Ponta s-au întors la PSD ca să NU voteze moțiunea


Doi parlamentari s-au întors la PSD. Ei plecaseră săptămâna trecută la Pro România. Deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD în Pro România, au revenit în PSD. Opoziția va avea astfel două voturi în minus.

Doi parlamentari plecați la Ponta s-au întors la PSD ca să NU voteze moțiunea
Comentează 3

Deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu, care săptămâna trecută plecaseră din PSD în Pro România, au revenit în PSD. Cei doi s-au reînscris în partid, în organizația locală din Cluj.

Potrivit informațiilor Realitatea, întoarcerea lui Nasra și Itu ar veni la pachet cu înlăturarea lui Liviu Alexa de la șefia PSD Cluj, după ce Viorica Dăncilă a fost extrem de nemulțumită de scandalurile provocate de acesta în intervalul scurt de timp în care a condus organizația.

Dacă cei doi deputați renunță să susțină moțiunea de cenzură, scorul se anunță extrem de strâns.

A avut câteva zile la dispoziție în care n-a lucrat decât în detrimentul PSD. Individul acesta, Liviu Alexa, nu înțelege nimc din politică. A demonstrat în spațiul public că nu-l întrece nimeni la scuipat și înjurat, i-a amenințat pe primarii noștri în toate felurile, iar scandalul cu înjurăturile adresate jurnaliștilor clujeni este ceva care chiar nu are cum să fie reparat”, a relatat o sursă din cadrul PSD.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite