Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delgaz Grid modernizează reţeaua de gaze naturale din zona centrală a municipiului Arad

Delgaz Grid modernizează reţeaua de gaze naturale din zona centrală a municipiului Arad
Comentează 0

Compania Delgaz Grid desfășoară o lucrare de modernizare în municipiul Arad, care constă în înlocuirea conductelor din zona centrală. Investiția este realizată și pentru a permite efectuarea lucrărilor de reabilitare a clădirii Cazinoului din Arad în condiții de siguranță. Modernizarea rețelei va îmbunătăţi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona centrală.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe 10 de străzi din municipiu: Gheorghe Lazăr, Nicolae Bălcescu, Unirii, Aviator Georgescu, Toth Sandor, bulevardele Decebal, general Dragalina și Revoluției și piețele Moise Nicoară și Avram Iancu luni, 19 aprilie, începând cu ora 10.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite