Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Află pe ce străzi din Arad și când se oprește alimentarea cu gaz

Delgaz Grid anunță că va sista alimentarea cu gaz pe opt străzi din municipiu. Motivul? Au fost înlocuite contucte pe o lungime de peste un kilometru, iar pentru cuplarea acestora la rețeaua de distribuție, trebuie să se oprească alimentarea.

Află pe ce străzi din Arad și când se oprește alimentarea cu gaz
Comentează 0

„Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în zona centrală a Municipiului Arad, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste un kilometru. Investiţia va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă. Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, joi, 30 mai, începând cu ora 09.00, pe următoarele 8 străzi: Banu Mărăcine, Andrei Şaguna, Andreny Karoly, George Coşbuc, Elena Ghiba Birta, Simion Balint, Mărăşeşti şi Piaţa Spitalului”, se arată într-un comunicat de presă al Delgaz Grid.

Reprezentanții societății țin să menționeze că lucrările executate nu vor afecta traficul auto din zonă și că reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 17:00. „Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, mai susțin reprezentanții Delgaz Grid.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite