Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Compania Delgaz Grid a fost arsă la buzunare de Poliția Locală

Cunoscuta companie Delgaz Grid a fost arsă, zilele acestea, la buzunare de polițiștii locali. Motivul? În municipiu s-au făcut câteva lucrări, făra ca terenul să fie adus la forma inițială.

Compania Delgaz Grid a fost arsă la buzunare de Poliția Locală
Comentează 1

Potrivit reprezentanților Primăriei,  „Direcţia Generală Poliţia Locală prin Serviciul Disciplina în Construcţii şi Afişaj stradal sancţionează contravenţional operatorii care execută lucrări pe raza municipiului fără a aduce terenul la forma iniţială, conform Legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcţii. Recent, trei amenzi în cuantum total de 150.000 lei au fost aplicate pentru executarea cu întârziere a unor lucrări de refacere a părţii carosabile pe străzile Simfoniei, Voinicilor şi Căpitan Ignat, unde termenul de finalizare era prevăzut pentru vara/toamna anului 2018”. Angajații municipalității mai spun că societatea a fost amendată după ce companiile subcontractoare au fost şi ele amendate în prealabil, în urma reclamaţiilor venite din partea cetăţenilor, oamenii plângându-se de calitatea proastă a carosabilului, după finalizarea lucrărilor.

„Administraţia publică locală va continua responsabilizarea operatorilor ce execută lucrări de infrastructură pe raza municipiului, inclusiv prin aplicarea progresivă a sancţiunilor contravenţionale, în situaţiile în care partea carosabilă, zonele pietonale sau spaţiile verzi nu sunt predate conform obligaţiilor asumate la încheierea contractelor”, atrag atenția reprezentanții municipalității.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite