Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce a găsit Poliția Locală în Zona Industrială Vest?

Direcția Generală Poliția Locală Arad, prin Serviciul Circulație pe Drumurile Publice și Parcări, continuă seria verificărilor care vizează staționarea neregulamentară a vehiculelor cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone, în Zona Industrială Vest.

Ce a găsit Poliția Locală în Zona Industrială Vest?
Comentează 0

Astfel, alte 14 vehicule au fost identificate în urma verificărilor întreprinse duminică, proprietarii fiind notificați să se prezinte pentru clarificări la sediul Direcției Generale Poliția Locală Arad. Ca și în situația primei serii de autocamioane de mare tonaj a căror staționare neregulamentară a fost documentată în teren, în cazul în care nu vor fi furnizate elementele de identificare a șoferilor, sancțiunile contravenționale vor fi suportate de companiile care dețin respectivele vehicule.

O parte dintre cei 17 reprezentanți ai companiilor notificate s-au prezentat deja la sediul D.G.P.L. Arad, pentru clarificări privind identitatea persoanelor fizice sau juridice care urmează să suporte sancțiunile contravenționale prevăzute de articolul 8, din H.C.L.M. Arad 303/2016, privind aprobarea Regulamentului de acces și circulația utilajelor și a autovehiculelor de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în municipiul Arad.

„Direcția Generală Poliția Locală va continua acțiunile de verificare în Zona Industrială Vest, procedând totodată la evaluarea impactului pe care prezența vehiculelor de mare tonaj staționate neregulamentar îl are asupra traficului din zonă. Verificările se vor desfășura în perioadele de maximă afluență, cu preponderență în intervalele orare aferente începerii și încheierii programului de lucru al angajaților din zonă, precum și în intervalele orare în care se realizează încărcarea și descărcarea la rampele companiilor din Zona Industrială Vest. Concluziile care vor rezulta în urma evaluării realizate la fața locului vor fi ulterior transmise administrației publice locale, pentru a fundamenta propunerile de soluționare a situației din zonă”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite