Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum se circulă pe drumurile din judeţ; ce tronson a fost cel mai afectat de ninsori (FOTO)

Noul an a adus şi primele ninsori din iarna acesta în zona Aradului. Autorităţile au intrat însă în priză, aşa cum este de altfel şi normal, astfel încât nici pe drumurile din judeţ, nici pe cele din municipiu nu s-au înregistrat probleme deosebite. Trebuie însă spus că se circulă în condiţii de iarnă, astfel încât şoferii trebuie să fie foarte atenţi.

Cum se circulă pe drumurile din judeţ; ce tronson a fost cel mai afectat de ninsori (FOTO)
Comentează 0

„Se circulă în condiții de iarnă. Utilajele acționează pe drumurile din județ. Echipajele au intervenit pe teren încă de la ora 02.00 cu material antiderapant. La această oră, pe raza județului nu sunt drumuri blocate, dar rugăm participanții la trafic să fie prudenți, să circule cu atenție, în condiții de iarnă. Monitorizăm cu atenție intervențiile, pentru a asigura un trafic sigur”, a scris în urmă cu două ore pe Facebook Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad. În urmă cu câteva minute, a revenit cu o altă postare: „Verific modul în care se circulă pe drumurile județene. Am constat că drumurile sunt în stare bună, practicabile, zăpada a fost curățată și nu sunt probleme. Am vrut să verific activitatea de deszăpezire pentru că în perioada următoare se anunță temperaturi scăzute și zăpada nu se va mai topi la fel de repede. Aveți grijă la trafic!”. Contactat telefonic ne-a declarat că unele probleme au fost pe drumul Juliţa-Mădrigeşti, un drum pe care şi vara se circulă greu. „Din cauza zăpezii şi a vântului care duce zăpada înapoi pe carosabil se circulă mai greu pe drumul Juliţa-Mădrigeşti, dar drumul este circulabil”, susţine Cadar.

Unde s-a intervenit prima dată în municipiu

În ceea ce priveşte străzile din municipiu, reprezentanţii Primăriei susţin că utilajele au început să cureţe zăpada de la ora 4:30. Azi dimineață, începând cu ora 04:30, s-a intervenit pentru acțiunea de deszăpezire în municipiul Arad! Am început cu arterele principale, poduri şi am continuat pe străzile  din  cartiere!”, susţin edilii arădeni.

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite