Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar: „Am verificat starea lucrărilor de întreținere a drumurilor din nordul județului”

Stadiul și graficul lucrărilor de întreținere a drumurilor județene Cermei-Beliu, Beliu-Craiva și DN 79-Mișca-Apateu-Berechiu a fost astăzi în atenția vicepreședintelui Răzvan Cadar, care a efectuat o vizită de lucru. La această deplasare, la care fost invitați inclusiv consilierii județeni, au participat Emanuel Coraș-Horhat și Ioan Mihoc, primarul și viceprimarul comunei Beliu, împreună cu reprezentanții aparatului de specialitate de la Consiliul Județean Arad.

Răzvan Cadar: „Am verificat starea lucrărilor de întreținere a drumurilor din nordul județului”
Comentează 0

„Pe aceste tronsoane, pe parcursul acestui an, au avut loc lucrări de întreținere și estetică rutieră pentru ca participanții la trafic să circule în condiții cât mai bune și mai sigure. Această zonă, a nordului județului, reprezintă principala noastră țintă, privind drumurile județene. Avem un proiect strategic, de modernizare a 74 de kilometri de drumuri județene, din fonduri europene. Avem documentația pregătită pentru a depune proiectele și așteptăm deschiderea liniilor de finanțare prin Programul Operațional Regional.

În acest mandat, 2020-2024, în ultimii doi ani am reușit să modernizăm peste 150 de km și avem în lucru alți 155 de km, valoarea investiției fiind de peste 353 milioane de lei.

Sunt realizări importante care, dincolo de cifre, înseamnă legături între oameni, între comunități, dezvoltare economică, siguranță și confort în trafic",  a declarat Răzvan Cadar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite