Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Drum judeţean închis din cauza zăpezii / UPDATE: Circulația a fost reluată astăzi la ora 12

Consiliul Județean Arad, în calitate de administrator al DJ 708 Slatina de Mureș – Gurahonț, anunță că tronsonul cuprins între Slatina de Mureș și Mădrigești a fost închis, din cauza ninsorilor masive. Hotărârea a fost luată deoarece dificultatea drumului ar fi pus în pericol siguranța circulației în zonă. Acest tronson prezintă pante abrupte și curbe deosebit de periculoase, fiind înregistrate și ruperi de crengi ale copacilor, generate de depunerile de zăpadă.

Drum judeţean închis din cauza zăpezii / UPDATE: Circulația a fost reluată astăzi la ora 12
Comentează 0

Update 1 Circulația a fost reluată astăzi la ora 12

 ,,Astăzi, la ora 12, după o acțiune în forță la care ne-a sprijinit și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, am redeschis drumul Julița-Mădrigești", susține Iustin Cionca, președintele  Consiliului Județean Arad

 


„Drumul va fi redeschis după ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Recomandăm participanților la trafic multă atenție. Se intervine pe toate tronsoanele de drum județean, nu sunt alte drumuri blocate, dar se circulă în condiții de iarnă. În județul Arad se intervine pe drumurile județene cu 39 de utilaje. Avem, în afara lor, 9 mașini de patrulare, transmit reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad.

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite