Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferință de presă la clubul UTA, înaintea meciului de sâmbătă cu Ripensia Timișoara


De la UTA au  promovat trei antrenori la diferite loturi naționale

Conferință de presă la clubul UTA, înaintea meciului de sâmbătă cu Ripensia Timișoara
Comentează 0


În cuvântul de deschidere , Codruț Gradinariu  a punctat faptul că de la clubul UTA au promovat în ultimul timp trei antrenori la diferite selecționate naționale: Laurențiu Roșu, Dan Oprescu și Adrian Mihalcea.
 Laurențiu Roșu la chemat la națională U18 pe actualul jucător al UTA-ei , David Miculescu
Atât Gradinariu cât și antrenorul secund , Cristian Păcurariu au declarat că arbitrajele din primele trei etape ale acestui campionat au dezavantajat echipa UTA și în acest scop  vor trimite la FRF un colaj  de imagini în care , după părerea lor, arbitri au gresit .
Cristi Păcurariu a mai completat , spunând că și atitudinea unor jucători a lăsat de dorit, așa că în antrenamentele premergătoare meciului cu Ripensia Timișoara, de sâmbătă, s-a încerct  onsolidarea relațiilor de joc și  omogenizarea unor compartimente . Se așteaptă un număr mai mare de spectatori, mai ales că se întâlnesc două echipe cu tradiție în fotbalul românesc.
”Ripensia Timișoara” este o echipă omogenă, cu aceeași idee tactică , bloc strâns și posesie pe spații mici.Dacă jucătorii noștri vor aplica în joc ceea ce am lucrat și exersat la antrenamente, vom reuși”, a declarat Crsti Păcurariu.
Meciul UTA - Ripensia Timișoara se va disputa sâmbătă de la ora 11 pe stadionul Motorul

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite