Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"UTA doreşte să promoveze, acesta e semnalul pe care dorim să-l dăm tuturor"

Până acum despre promovarea UTA-ei în prima ligă se vorbea în şoaptă. Acum, cu câteva zile înaintea startului play-offului ligii secunde lucrurile sunt mult mai clare. 

Comentează 0

„Dorim să promovăm, acesta e semnalul pe care dorim să-l dăm tuturor. Avem zece finale în față. Prima este chiar sâmbătă cu FC Brașov, suntem pregătiți și nerăbdători să o jucăm. Am decis să suplimentăm primele obișnuite de joc prevăzute în Regulamentul de Ordine Interioară a clubului. Aceste prime se vor da după meciuri, mai sigur la începutul fiecarei săptămâni. În plus, există și o primă de obiectiv, ce va fi împărțită jucătorilor în funcție de aportul pe care și-l vor aduce la o mult dorită promovare”, a spus directorul general al „alb-roșiilor”, Codru Grădinariu.

„Nu am uitat de unde am pornit, suporterii noștri nici atât, au fost cu noi la Tauț și apoi peste tot în Liga 3-a, iar acum avem o mare oportunitate să mai trecem o barieră. UTA e Campioana Provinciei, e echipa ce a jucat în cupele europene, iar noi suntem datori să ducem în spate acest brand, cu tradiția lui bogată. Știm ce valori au fost  aici, vom încerca să ne apropiem de ele sau măcar să onorăm cum putem mai bine numele clubului”, a precizat antrenorul Roland Nagy.

"În următoarea fază a campionatului se oferă o șansă nouă pentru echipă, staff și conducere, șansă de care vrem să profităm. Nu avem nimic de pierdut, vom aborda toate meciurile la victorie. Dacă UTA promovează este nevoie de mobilizare generală din partea tuturor factorilor implicați. Îndeosebi Primăria trebuie să intervină la baza Motorul. Sunt sigur că aceste lucruri se vor rezolva cum s-au rezolvat și până în prezent la fiecare promovare", spune şi omul din spatele proiectului noii UTA, Alexandru Meszar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite