Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA va ataca Tărlungeniul şi cu Tănase. Antrenamentele arădenilor s-ar putea defăşura în Ungaria!

UTA va ataca Tărlungeniul şi cu Tănase. Antrenamentele arădenilor s-ar putea defăşura în Ungaria!
Comentează 0

UTA are un nou meci televizat. Duminică, de la ora 11, arădenii joacă la Ştefăneşti, cu Unirea Tărlungeni. Joc în care antrenorul Laurenşiu Roşu îl va avea la dispoziţie şi pe Ionuţ Tănase, eliminat în jocul precedent cu Dunărea Călăraşi. Clubul UTA a furnizat informații complete, inclusiv imaginile video, vizavi de modul în care a fost eliminat jucătorul. Comisia, deși în dezacord cu punctul de vedere al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a oferit un verdict destul de rar întâlnit, dar conform realității: avertismentul acordat greșit lui Ionuț Tănase i-a fost atribuit lui Michel Vlad, eliminarea a fost anulată, și, ca atare, Tănase are drept de joc etapa viitoare.

”Am tolerat niște lucruri vizavi de greșelile arbitrilor pentru că știam că este schimb de generații și am acordat vot de încredere. Dar, după ultimul meci, am decis că fiecare greșeală va fi sancționată de clubul nostru prin toate mijloacele legale avute la dispoziție. În consecință, am contestat eliminarea lui Tănase, ne bucurăm că s-a creat acest precedent, la liga a doua sunt convins că e o premieră. Au existat foarte multe meciuri în care greșelile au fost impardonabile. Avem un proiect pe care trebuie să îl apărăm și suntem responsabili de ce se întâmplă la și cu acest club. Ni s-a dat câștig de cauză și consider că e un lucru îmbucurător”, a spus directorul general al UTA-ei, Codru Grădinariu.

Altfel, UTA s-ar putea pregăti în perioada următoiare în Ungaria! „Am fost la Battonya și suntem mulțumiți de cele două terenuri, vestiare și alte facilități pe care cu greu le găsim în Arad în această perioadă. Probabil, o să ne antrenăm și la Battonya când credem de cuvință. Nu călătorim mai mult de 30 de minute până acolo și avem condiții bune de pregătire”, a mai spus Codru Grădinariu, pe uta-arad.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite