Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Punct salvat in extremis: Unirea Târlungeni - UTA 2-2


Gazdele au început tare jocul cu liderul la zi al seriei secunde, Miron fiind la post în câteva rânduri extrem de delicate.

Punct salvat in extremis: Unirea Târlungeni - UTA 2-2
Comentează 0

Pe fondul unui joc slab ofensiv al alb-roşilor, Târlungeniul marchează: în minutul 32 Filaret face henţ în careu, Minciună transformând penalty-ul. Singura şansă reală a arădenilor a fost irosită de Chindirş, al cărui şut a fost scos de sub transversală de portarul gazdelor. Şi după pauză gazdele s-au arătat mai periculoase, noroc cu acelaşi Miron, aflat într-o zi de graţie. Care însă nu mai poate face nimic la şutul din 16 metri a lui Minciună, iar Tărlungeni are 2-0. 

UTA e "paralizată", ofensiva fiind zero pentru echipa lui Roland Nagy. Miron este singurul care pare la locul lui. După 73 de minute seci UTA reintră în joc: Corner executat de Copil, cap Petre din 6 metri la colțul lung. UTA reduce din scor, este 2-1. Man are în gheată golul egalizator, dar ratează din 6 metri. Incredibilul se produce: în primul minut al prelungirilor lovitură liberă de la 20 de metri Burlă trimite în careu, nimeni nu atinge mingea care cade în careu și intră în poartă, 2-2! O remiză care vine după un joc deloc spectaculos al UTA-ei, dar care, exact ca şi cu Pâncota, a profitat de fiecare ocazie avută.

UTA: Miron - Polgar, Gligor, Filaret, Burlă - Strătilă (Hlistei), Chindriș, Jorza (Petre), Copil - Rus (Man), Curtuiuș

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite