Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte irosite prea uşor: UTA - Dacia Mioveni 2-2

După succesul concludent în Cupă UTA se pregătea să dea piept cu o altă grupare tare a ligii secunde. Şi nici nu s-au aşezat bine în teren oaspeţii că alb-roşii au dat lovitura în secundele de la start: Vlad a preluat o minge pe partea stângă și a șutat în cros la colțul lung, deschizând surprizător de repede scorul.

Puncte irosite prea uşor: UTA - Dacia Mioveni 2-2
Comentează 0

Mioveniul răspunde repede, dar portarul arădean este la post. Piteştenii găsesc drumul spre gol în minutul 26, prin Ayza, a cărui lovitură de cap loveşte bara şi apoi intră în poartă. Strătilă şi Curtuiuş au două şase imense gol, dar le irosesc, şi la pauză UTA şi Mioveni sunt la egalitate.

La 7 minute de la reluare Strătilă a centrat perfect, peste toată apărarea oaspeților, direct pe capul lui Curtuiuș care a trimis mingea la rădăcina barei de la doar 2 metri, şi era 2-1 pentru UTA. Szekely e aproape de golul 3, dar portarul piteştean Croitoru se opune. Planetele par a se alinia pentru UTA, după ce piteşteanul Stoica ese eliminat în minutul 69. Şi totuşi, în minutul 81 portarul Anca Trip scapă obiectul muncii din mâini, iar Calvin profită, Mioveniul egalând în 10 oameni! Chindriş are un şut bun în minutul 84, dar portarul Croitoru este la post. Final trist de meci, în care UTA pierde 2 puncte mari pe mâna portarului său.


UTA: Anca Trip - Polgar, Manea, Botiș, Burlă - Strătilă (Costin), Chindriș, Jorza, Vlad - Curtuiuș (Petre), Szekely (Man).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite