Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce noroc ai la bani, în funcție de ziua nașterii. Formula simplă care arată prosperitatea financiară

Te-ai întrebat vreodată cum influențează data nașterii relația ta cu banii? Numerologii afirmă că ziua în care ne-am născut poate să determine, într-o oarecare măsură, statutul nostru financiar. Prin urmare, putem descoperi dacă suntem sau nu favorizați de norocul financiar, luând în considerare cifra zilei de naștere.

Ce noroc ai la bani, în funcție de ziua nașterii. Formula simplă care arată prosperitatea financiară
Comentează 0

Descoperă cât de norocos ești în plan financiar prin simpla adunare a cifrelor zilei de naștere, la fel cum poți calcula cifra destinului adunând toate cifrele din data ta de naștere (zi, lună, an).

Spre exmplu, dacă ești născut într-o zi de 21, cifra care îți ghidează aspectul financiar este 3 (2+1=3).

Persoanele născute într-o zi de vibrație 1

„Cei născuți într-o zi de 1 (10, 19, 28 ale lunii) – cei născuți într-o zi de vibrație 1 iubesc banii și, în general, și banii îi plac pe ei. Își acordă destul de multă atenție și știu să se răsfețe, ei pun foarte mulți bani deoparte pentru plăcerile personale. 

De asemenea, întotdeauna, sunt interesați material și nu prea ies în pierdere. Ziua de naștere 1 este o zi destul de benefică și de norocoasă, pentru că nu aduce neapărat acumulare foarte serioasă, însă aduce un flux financiar”, a spus numerologul Valeriu Pănoiu în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.  „Cei născuți într-o zi de 1 primesc bani pe care știu să-i cheltuiască, inclusiv în interesul lor”, a mai adăugat numerologul.

Persoanele născute într-o zi de vibrație 2

„Pentru cei născuți într-o zi de 2 (2, 11, 20, 29 – 2+9=11, ceea ce rezultă că 1+1=2) nu sunt deloc  importanți banii, însă hai să spunem că, aici, avem elementul acesta de „nonatașament”. Deci, ei nu sunt atașați de bani, de aceea cei care sunt născuți într-o zi de 2, nu muncesc pentru bani. 

Deci, banii nu sunt niciodată un scop în sine, și ei chiar atrag bani și au o lejeritate, o foarte mare ușurință în a gestiona relația cu banii. Se lipesc de ei banii foarte ușor și, atenție, îi cheltuiesc foarte mult pentru alții, la fel cum spuneam că cei născuți într-o zi de vibrație 1, îi cheltuiesc cu plăcere pentru ei, cei care sunt născuți într-o zi de 2, îi cheltuiesc cu foarte mare plăcere pentru ceilalți. 

Scopul vieții lor este să îi vadă pe ceilalți mulțumiți, fericiți. Așa că banii mai degrabă au o forță centrifugă.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 3

„Cei născuți într-o zi de 3 (3, 12, 21, 30) au noroc la bani. Din păcate, cei cu numărul 3 fac foarte mulți bani. De ce din păcate? Pentru că de foarte multe ori sunt prost administratori și nu prea știu ce să facă cu ei. 

Deci, cei născuți într-o zi de vibrație 3 o să vedeți cum câștigă foarte mulți bani, și degeaba. Ei au nevoie de foarte multă maturitate, înainte de a reuși să-și gestioneze un buget echilibrat, sau relația echilibrată cu banii apare la o vârstă mai înaintată, când dispar plăcerile tinereții. 

Cei cu numărul 3 sunt însetați de cunoaștere, ei sunt dorinici să cheltuiască foarte mult pe cărți, cursuri sau pe călătorii – pe tot ceea ce le îmbogățește experiența. Sunt destul de extravaganți, au manifestări extreme în ceea ce privește relația cu banii. Uneori sunt extraordinari de zgârciți și nu-ți dau nimic, alteori n-au măsură.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 4

„Cei născuți în ziua 4 (4, 13, 22, 31) foarte rar ei câștigă bani altfel decât prin muncă, sau e foarte importantă stabilitatea materială care vine prin ei înșiși. Observăm soțiile născute în zile de vibrație 4, cu soți foarte bogați, dar care nu renunță niciodată la job. Deci, este obligatorie independența materială pentru cei care sunt născuți într-o zi de 4. 

Într-adevăr, banii vin prin muncă, dar ei au parte de muncă, așa că au și de unde să primească. Există o chibzuință mai mare decât la orice alt număr la numărul 4. Nu spunem zgârcenie, spunem chibzuință. 

Sunt foarte atașați de banii lor și foarte posesivi. Ei sunt foarte mari iubitori de reduceri.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 5

„Cei născuți într-o zi de vibrație 5 (5, 14, 23, 32) – avem aici independență financiară, ca și la numărul 4. Foarte greu pun bani la comun cei născuți într-o zi de vibrație 5, însă le place să aibă ceva pus deoparte (…). 

Investesc foarte mult în tot ceea ce le aduce cunoaștere prin experiență. Fac bani din comerț cei născuți în ziua de vibrație 5, sau din comunicare. Doar când deschid gura fac bani.”

Persoanele născute într-o zi de vibrația 6

„Cei născuți într-o zi de vibrație 6 (6, 15, 24, 33) iubesc banii și banii sunt un scop în sine, dar, de obicei, o să vedeți că familia este prioritară. Ei investesc foarte mult în familie, în casă, în cămin. Strâng bani pentru viața domestică și, de obicei, sunt foarte buni gospodari. 

Sunt cei care aruncă mâncarea, sunt cei care cumpără mai mult decât au nevoie, dar care prețuiesc în primul și în primul rând confortul. (…). Este un număr care atrage banii. Deci, data de naștere 6 este la fel de norocoasă ca și data de naștere 3.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 7

„Cei cu ziua de naștere 7 (7, 16, 25) sunt caracterizați de protecția financiară și divină. Ei fac întotdeauna rost de bani. Cei născuți într-o zi de vibrație 7 se descurcă, iar banii apar în moduri miraculoase, când nu te aștepți sau când totul părea pierdut. 

De asemenea, de ce sunt foarte norocoși și avantajați financiar cei cu 7 – șaptele este iubit de Dumnezeu, ceea ce este, de fapt, suprema formă de conectare cu Universul. Ei dau bani, sunt generoși și împrumută cu bani. Faptul că ei le dau și altora bani și îi ajută să depășească situații dificile din viață, că sunt alături de oameni care au nevoie, sau fac acțiuni voluntare, fac să se învârte roata în favoarea lor, în Univers.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 8

„Cei născuți pe 8 (8, 17, 26) norocul, într-adevăr, este de partea lor, dar este și reversibil. Pentru că aici avem banii asociați cu succesul și cu puterea, ca și la numărul 1, deci banii sunt un semn de statut, sunt un semn de putere personală. Le place să aibă bani ca să fie cineva, să fie importanți. 

Pierderile răsunătoare sunt tot ale celor născuți într-o zi de 8. Ei sunt capabili să facă totul praf într-o zi, și tot ceea ce câștigă într-un mod spectaculos, pot pierde la fel de neașteptat. Celor cu numărul 8 li se dă mult, dar li se dau și cheltuieli foarte mari, pentru că ei trebuie să-i crească pe alții. Ei tot timpul trebuie să dea bani.”

Persoanele născute într-o zi de vibrație 9

„Cei născuți pe 9 (9, 18, 27) au de depășit niște limitări mentale, ca să poată să facă bani. Ei au foarte multe convingeri legate de bani, și aici trebuie să investigheze psihologic relația cu banii. 

De obicei, sunt cheltuitori. Nu stau banii la ei și chiar cred că se câștigă într-un anume fel.”

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite