Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte, trece printr-un adevărat COŞMAR. De ce i-a cerut tatălui său BANI

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte, trece printr-un adevărat COŞMAR. De ce i-a cerut tatălui său BANI
Comentează 0

Românul condamnat la moarte în Malaezia, Ionuţ Gologan, nu s-a bucurat de vizita tatălui său. Ionuţ i-a cerut acestuia să nu se mai ducă la el, deocamdată, ci să îi trimită doar bani, pentru că are o problemă cu dinţii. 

Dumitru Gologan, tatal tanarului condamnat in Malaezia, nu a mai plecat la fiul său, informează România TV. De asemenea, Dumitru Gologan spune că situaţia fiului său este incertă. "Din pacate nu am mai primit nicio veste. Am fost la consulatul Malaeziei din Romania si mi s-a promis, dar nu s-a facut nimic. Gigi Becali m-a ajutat si cu bani sa ma duc la el, dar baiatul mi-a spus: tata nu veni acum, trimite-mi banii ca mi-a picat dantura", a spus Dumitru Gologan în exclusivitate la România TV. 

Orice intervenţie în Malaezia este foarte grea. "Problema este asa. În Malaezia mai sunt 4 romani. Interventia este grea, pentru ca legile acolo sunt stricte. Exista instiutia care permite presedintelui Klaus Iohannis să intervină, dar acest lucru nu a fost facut. Este o situatie delicata", a spus avocatul Aurelian Bădulescu. 

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite