Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce actriță pune în vânzare lumânări cu miros de... vagin

Actrița Gwyneth Paltrow a pus în vânzare un tip de lumânare aromată, care se numește „Aceasta miroase ca vaginul meu”. O astfel de lumânare costă 75 de dolari și este produsă de compania Goop, deținută de Gwyneth Paltrow, informează The Insider, scrie Digi24.ro.

Ce actriță pune în vânzare lumânări cu miros de... vagin
Comentează 0

Totul a început ca o „glumă” între actriță și creatorul parfumului, Douglas Little, care testau împreună un produs despre care actrița americană a spus, după ce l-a mirosit, că „miroase ca vaginul meu”. Expresia a fost păstrată pentru a fi folosită drept logo pentru noua gamă de lumânări parfumate.

Conform companiei Goop, lumânarea respectivă are o aromă de „mușcată, bergamotă, cidru, perfectu juxtapuse cu nuanțe de trandafir de damasc și mosc”.

Gwyneth Paltrow a mai fost criticată în trecut pentru produsele controversate pe care le vinde prin intermediul companiei sale, sub titlul că acestea ar avea anumite „beneficii alternative pentru sănătate”. Printre astfel de produsse s-au numărat jucării sexuale de 15.000 de dolari sau ouă de jad pe care femeile să le pună în zonele intime.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/divertisment/gwyneth-paltrow-si-a-socat-fanii-cu-aroma-inedita-a-unei-lumanari-create-de-compania-ei-produsul-s-a-vandut-ca-painea-calda-1244220

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite