Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Câţi arădeni s-au vaccinat până pe 23 august

Având în vedere că valul 4 bate la uşă, numărul cazurilor de COVID-19 crescând de la o zi la alta, iar una dintre principalele căi de combatere a bolii este vaccinarea, este interesat de văzut câţi arădeni s-au vaccinat până în momentul de faţă. Centrele de vaccinare amenajate de autorităţi sunt funcţionale de luni de zile, vaccin există pe alese, timpii de aşteptare au fost eliminaţi, dar cu toate acestea... doritorii sunt greu de găsit, probabil din cauză că teoriile conspiraţioniste au ajuns să fie mult mai credibile decât informaţiile oficiale furnizate de autorităţi.

Câţi arădeni s-au vaccinat până pe 23 august
Comentează 0

Potrivit unui raport al Direcţiei de Sănătate Publică, până pe 23 august,  Aradul a atins numărul de 92.203  persoane vaccinate cu prima doză, iar numărul celor vaccinați cu a doua doză este de 100.168.

Reprezentaţii DSP susţin că nu au fost înregistrate cazuri cu reacţii adverse. De menţionat că la centrele de vaccinare Aradul Nou drive-through, Pecica, Chişineu-Criş, Grădişte, Pâncota, Nădlac, s-au pierdut 19 doze de vaccin Pfizer, iar la centrele de vaccinare Grădişte, PTF Nădlac II s-au pierdut şase doze de vaccin Johnson&Johnson, prin diluare şi neutilizare.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite