Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Căprar, Fifor și haita lor huliți de arădeni

Iată că arădenii ies la atac pe rețelele de socializare în urma postărilor șefului PSD din Arad, fie Căprar sau Fifor că nimeni nu mai știe care e adevăratul șef al social-democraților arădeni

Căprar, Fifor și haita lor huliți de arădeni
Comentează 0

Iată că arădenii ies la atac pe rețelele de socializare în urma postărilor șefului PSD din Arad, fie Căprar sau Fifor că nimeni nu mai știe care e adevăratul șef al social-democraților arădeni. Cert este faptul că la ora actuală deputatul Dorel Căprar este oltenizat. Cum altfel se explică faptul că cere excluderea timișoreanului Grindeanu și îl apără pe olteanul Dragnea. Arădenii s-au săturat de aceste specimene parvenite în politică. Vorbim de Căprar, pe care actualul secretar general al guvernului, Victor Ponta(cel care i s-a alăturat lui Grindeanu), l-a propulsat în politica mare.

După comentarii suntem convinși că această ascensiune a PSD-ului arădean se cam termină. Arădenii sunt sătui de minciuni, promisiuni deșarte, asociere cu penalii, ar mai fi dar ne este nouă rușine să le enumerăm. În 2020 se va vedea cu siguranță cum vor vota arădenii, care se mândresc că aparțin acestei zone pe care nu o reneagă. Vor taxa cu siguranță dezicerea de ceea ce înseamnă Arad sau arădean.

Mai jos vă lăsăm să citiți doar câteva din comentariile la adresa lui Căprar&Co.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite