Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Costea: "Telenovela pasajelor, o batjocură la adresa arădenilor"

Călin Costea:
Comentează 3

Călin Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni, se arată contrariat de faptul că finalizarea lucrărilor la cele două pasaje de pe centura Aradului întârzie nepermis de mult.

"De câțiva ani de zile asistăm la o batjocură incredibilă față de arădeni. Guvernele care s-au succedat nu au fost în stare, din diferite motive, să finalizeze lucrările la cele două pasaje atât de necesare pentru municipiul nostru. Au aruncat vina de la un guvern la altul, de la un partid la altul, dar din păcate noi suntem cei care avem de suferit. Este inadmisibil ca un proiect să fie tărăgănat ani de zile, fără a se ține cont de utilitatea lui", a declarat Călin Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

Declarația liderului Partidului Mândri că Suntem Arădeni vine ca urmare a anulării, în urmă cu câteva zile, a unei licitații pentru unul din cele două pasaje.

Costea consideră că vina principală o poartă partidele politice care, din interese meschine, nu au finalizat la timp sau au tăiat finanțările existente pentru aceste lucrări. "Acum avem un guvern tehnocrat susținut de toate partidele parlamentare, dar din păcate prioritățile arădenilor nu sunt luate în seamă. Principalele partide politice au făcut un circ ieftin timp de cinci ani. Au fost curioase doar de voturile arădenilor, nu și de confortul oamenilor. Deși contribuim la bugetul consolidat al statului, deși Aradul produce din punct de vedere economic, guvernul nu ne bagă în seamă. Prioritățile arădenilor sunt aruncate la gunoi, în timp ce executivul se laudă cu creștere economică. Semn că sunt bani, dar nu pentru proiectele Aradului", a mai spus Călin Costea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite