Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Costea se retrage din bătălia pentru Primăria Arad și îl susține pe Sebastian Bulumac

Călin Costea se retrage din bătălia pentru Primăria Arad și îl susține pe Sebastian Bulumac
Comentează 8

Călin Gabriel Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că își retrage candidatura la funcția de primar al municipiului Arad și că îl susține pe candidatul independent Sebastian Bulumac.

Costea îi îndeamnă pe susținătorii săi să îl voteze pe Sebastian Bulumac pentru funcția de primar al Aradului, iar pentru Consiliul Local Municipal să voteze echipa propusă de Partidul Mândri că Suntem Arădeni.

"Ştiţi cu toţii ce greu ne-a fost să înregistrăm partidul, primul partid local din regiunea de vest şi să participăm la aceste alegeri locale. Am reuşit pe ultima sută de metri, aş putea spune milimetri. Am muncit la acest partid local Mândri că Suntem Arădeni împreună cu câţiva tineri timp de un an si patru luni, din 5 februarie 2015 deoarece am ştiut că trebuie să schimbăm ceva în Aradul nostru. A fost un drum greu presărat de multe încercări pe care pas cu pas le-am depăşit în încercarea de a transmite un mesaj, în încercarea de a genera o schimbare. Azi 1 iunie, cu doar câteva zile înainte de scrutinul localelor de duminică, vă anunţ că mă retrag din cursa pentru Primărie şi că îl voi susţine în continuare pe independentul Sebastian Bulumac.

Fac acest gest cu inima împăcată deoarece ştiu că este cel mai bun lucru pentru Arad şi arădeni. Rămânem în continuare în cursa pentru consilieri, unde împreună cu ceilalţi trei colegi ai mei suntem convinşi ca vom accede în consiliul local în care împreună cu Sebastian Bulumac de pe scaunul de primar al Aradului să redăm tuturor arădenilor încrederea în administraţie şi în oraşul lor. Nu considerăm agest gest de renunţare ca unul de curtoazie, ci ca unul necesar în lupta împotriva celor care timp de 12 ani au pus interesele lor şi ale familiilor lor deasupra interesului general al oraşului şi al arădenilor", a declarant Călin Gabriel Costea, președintele Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

La rândul său, Sebastian Bulumac a droit să îi mulțumească liderului partidului local Mândri că Suntem Arădeni pentru sprijin și s-a arătat încrezător în șansele sale.

"Mă bucur că această conferință de presă are loc în Parcul Eminescu. Mă bucur că alături de mine sunt două partide: PSD și Partidul Mândri că Suntem Arădeni, alături de soietatea civilă din Arad. Aștept ca și alți candidați la funcția de primar al Aradului să facă gestul de a pune mai presus de interesele propri, interesele Aradului și să vină alături de mine în această construcție care va câștiga. Îi îndemn pe arădeni să iasă la vot și să susțină acest proiect pentru Arad", a declarat Sebastian Bulumac, candidat independent la Primăria Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite