Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A luat naştere Partidul Mândri că Suntem Arădeni

A luat naştere Partidul Mândri că Suntem Arădeni
Comentează 6

Partidul Mândri că Suntem Arădeni a luat naştere în data de 17 martie 2016, prin decizia Tribunalului Bucureşti.

Preşedintele fondator, Călin Costea, spune că formaţiunea pe care o conduce nu reprezintă stânga, centrul sau dreapta eşichierului politic, ci doar pe arădeni. „Sunt bucuros de faptul că decizia instanţei a apărut astăzi, iar noi putem pune în practică proiectele pe care le avem pentru comunitate. Doresc să afirm, din start, că nu suntem un partid precum cele pe care românii le-au văzut de la Revoluţie încoace. Suntem un partid local care îşi propune să promoveze interesele arădenilor. Tocmai de aceea ne vom angrena în lupta politică pentru alegerile locale din luna iunie a acestui an, unde sunt convins că vom face o figură frumoasă. Afirm acest lucru pentru că în ultima perioadă am avut discuţii cu foarte mulţi arădeni care mi-au spus că este nevoie de un alt fel de a face politică pentru Arad şi pentru arădeni”, spune Călin Costea, preşedintele fondator al Partidului Mândri că Suntem Arădeni.

În ceea ce priveşte proiectele pe care Partidul Mândri că Suntem Arădeni le are pentru comunitatea locală, preşedintele fondator, Călin Gabriel Costea, declară că acestea vizează infrastructura, sistemul de sănătate, învăţământul şi turismul.

„Obiectivele principale sunt cele enunţate anterior, dar în ceea ce priveşte proiectele pe care dorim să le punem în practică, acestea sunt mult mai ample şi vizează foarte multe domenii. Doresc să îi asigur pe arădeni că noi, cei de la Partidul Mândri că Suntem Arădeni, nu ne vom bate joc de banul public. Ne propunem să realizăm lucruri durabile şi de bună calitate, care să reziste în timp. Noi îi reprezentăm şi cu siguranţă îi vom reprezenta şi în Consiliul Local Municipal, după alegerile locale din 5 iunie 2016, pe toţi arădenii – indiferent de etnie, religie sau de apartenenţa politică. Oamenii sunt sătui să fie înşelaţi şi banii publici să fie aruncaţi pe fereastă pentru proiecte fantasmagorice. Noi vom veni în faţa arădenilor, în perioada următoare, cu proiecte serioase”, mai completează Călin Costea.

Acesta mai afirmă că ceea ce îşi propune partidul pe care îl reprezintă se diferenţiază total de ceea ce fac şi au făcut partidele politice clasice din România. Călin Costea spune că Partidul Mândri că Suntem Arădeni reprezintă comunitatea arădeană în esenţa ei, comunitate pentru care îşi propune să muncească şi să obţină rezultate.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite