Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | BLESTEMUL drumului Arad-Felnac. Muncitorii au ieșit la plombat gropi pe timp de ploaie

Șoferii care au circulat, vineri, pe drumul dintre Arad și Felnac au avut parte de o surpriză, văzând că muncitorii au ieșit la plombat de gropi. Din păcate, surpriza a fost pe jumătate plăcută, pentru că se lucra cu zel pe timp de ploaie.

FOTO | BLESTEMUL drumului Arad-Felnac. Muncitorii au ieșit la plombat gropi pe timp de ploaie
Comentează 3

Drumul (DJ 682) parcă este blestemat. De cinci ani autoritățile se tot încurcă în chichițe birocratice și lupte politice când e vorba să treacă la treabă. Șoferii așteaptă cu nerăbdare un asfalt nou, pentru că se circulă în condiții foarte grele, cu 40 - 50 de kilometri la oră.

Muncitorii s-au decis să facă reparații tocmai într-o zi ploioasă. Dacă vor turna asfalt în gropile pe care le-au curățat aparent special pentru asta, cu siguranță că acesta nu va prinde primăvara.

Întrebați de ARQ de ce lucrează pe ploaie, muncitorii nu au răspuns din prima. După câteva minute, văzând că sunt fotografiați, au spus că nu vor face plombări, însă în autospeciala care îi însoțea era pregătită mixtură asfaltică și mașina de tasat.

Rămâne de văzut dacă vor lăsa gropile adânci neacoperite, să dea șoferii cu roțile în ele, sau vor face o lucrare de mântuială, turnând un asfalt care nu are cum să reziste prea mult.

DJ 682, unul dintre cele mai tranzitate din judeţ, a fost construit în urmă cu aproape 40 de ani, perioadă în care s-a intervenit doar cu lucrări de întreţinere şi reparaţii.

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite