Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Uite cum se circulă între Arad și Felnac! Îți rupi mașina pe kilometri de drum fără asfalt sau plin de gropi

Șoferii care ajung pentru prima dată în ultimele luni pe DJ 682 sunt șocați să constate în cel hal a ajuns acest drum, pe care riști să își strici autoturismul dacă mergi cu mai mult de 40 – 50 de kilometri la oră.

VIDEO | Uite cum se circulă între Arad și Felnac! Îți rupi mașina pe kilometri de drum fără asfalt sau plin de gropi
Comentează 1

Problemele drumului dintre Arad și Felnac le sunt cunoscute locuitorilor zonei, care sunt nevoiți să facă naveta în condiții mai rele decât cele oferite de drumurile comunale.

Între Arad și Zădăreni, drumul este plin de gropi și denivelări, iar după această localitate, până la Felnac, asfaltul a fost frezat de câteva luni, în cadrul proiectului de reabilitare a DJ 682. Muncitorii au părăsit apoi șantierul, motivând că vremea nu le permite să lucreze, deși a fost o iarnă ușoară până acum, cu excepția unei scurte perioade.

Lucrările au început în primăvara anului trecut, fiind vorba despre un contract  în valoare de 17.154.620 lei.

Reprezentanții Consiliului Județean susțin că până în acest moment au fost finalizați 4,2 kilometri de drum, iar lucrările vor fi gata în vară, cu un an și jumătate mai repede, având în vedere că termenul contractual era de trei ani.

DJ 682, unul dintre cele mai tranzitate din judeţ, a fost construit în urmă cu aproape 40 de ani, perioadă în care s-a intervenit doar cu lucrări de întreţinere şi reparaţii.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite