Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Gropile de pe un drum județean din Arad și-au găsit utilitate: șoferii au plantat copaci

După ce autoritățile au fost amendate de Poliție pentru starea în care se află DJ 709B, dar reperații tot nu au fost executate, șoferii nemulțumiți au ieșit la plantat copaci în gropile din asfalt.

FOTO | Gropile de pe un drum județean din Arad și-au găsit utilitate: șoferii au plantat copaci
Comentează 3

Recent, mai mulți șoferi care folosesc des drumul dintre Sânmartin și Macea, parte din DJ 709B, au depus petiții la Prefectură, Poliția Macea și Poliția Județeană Arad, în care reclamă starea jalnică în care a ajuns șoseaua.

În urmă cu două zile, a venit și răspunsul de la Poliția Județeană (vezi foto), în care se arată că administratorul drumului a fost amendat cu 2.205 de lei.

Aflând că nici amenda nu a determinat autoritățile județene să ia măsuri, șoferii s-au mobilizat într-o acțiune neobișnuită. Ei au plantat copaci în gropile din asfalt, unele cu diametrul de 50 de centimetri și adâncimea de 30 de centimetri.

”Este trist că în această zonă de vest, una dintre cele mai industrializate și dezvoltate din România, există atâta indiferență. Am putea avea cea mai dezvoltată infrastructură, în schimb avem cea mai dezvoltată nepăsare”, a scris pe Facebook unul dintre șoferii nemulțumiți.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite