Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Autoritățile, în control pe drumul Arad-Felnac. Șoseaua ar urma să fie refăcută complet în acest an

FOTO | Autoritățile, în control pe drumul Arad-Felnac. Șoseaua ar urma să fie refăcută complet în acest an
Comentează 0

Lucrările la drumul judeţean DJ 682 Arad-Felnac se află în derulare, iar în aceste zile se toarnă asfalt. Autoritățile au ieșit pe teren, pentru a inspecta șantierul.

„Vorbim despre o lucrare de modernizare a unuia dintre cele mai importante drumuri din partea de sud a judeţului, drum care va contribui atât la dezvoltarea localităţilor Felnac, Secusigiu şi Zădăreni prin atragerea de investitori, cât şi la fluidizarea traficului pe această parte”, a spus Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

„Majoritatea locuitorilor din Secusigiu fac naveta în Arad, iar de-a lungul timpului au avut loc accidente din cauza stării drumului”, a declarat și Ilie Cheşa, primarul localităţii Secusigiu.

Lungimea drumului este de 17 km, din care în anul 2015 s-au modernizat aproximativ 4 km. Câteva luni nu s-a lucrat, din cauza condiţiilor meteorologice, spun autoritățile, fapt ce a produs disconfort locuitorilor din zonă. Lucrările au fost reluate şi ar urma să fie încheiate în acest an.

Valoarea investiției este de 17.159.580 lei. 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite