Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă, bătută de câini, își ia adio de la play-off: Dinamo – UTA 1-0

UTA se îneacă la mal în lupta pentru play-off. Bătrâna Doamnă pierde cu 1-0 partida desfășurată împotriva câinilor roșii pe Stadionul Arcul de Triumf și rămâne pe poziția a IX-a a clasamentului, la sfârșitul sezonului regulat, cu 40 de puncte. Cu 29 de puncte, Dinamo urcă pe 14, părăsind zona care duce direct în „B”, iar în play-off rămân Steaua lui Becali, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Sepsi și Farul, ultimele două câștigându-și locul în această seară, la mustață.

Bătrâna Doamnă, bătută de câini, își ia adio de la play-off: Dinamo – UTA 1-0
Comentează 0

Prima repriză a început cu o întârziere de aproape zece minute în urma unor incidente provocate de suporterii Stelei Armatei, veniți să sprijine galeria UTA-ei împotriva eternilor rivali de la Dinamo.

Deși UTA a intrat mai bine în meci în primele minute, câinii roșii au pus încetul cu încetul stăpânire pe joc, au fost mai prezenți și au reușit să intre la cabine cu un avantaj de 1-0. Gazdele au prima ocazie în minutul 5. Abdallah trimite o minge în centrul careului, dar Pavicic trage pe lângă poarta lui Iacob. Minutul 14 vine cu o nouă ocazie în dreptul lui Dinamo, irosită de Gregorio care șutează de la distanță, dar nu nimerește cadrul porții. În minutul 20 nu va mai rata din păcate. Balonul ajunge la el în urma unei centrări și îl execută cu stângul pe Iacob. UTA are o jumătate de ocazie în minutul următor, când  Fabry trage pe jos de la 28 de metri, dar portarul lui Dinamo nu poate fi bătut, iar în minutul 33 putem remarca în sfârșit o ocazie a arădenilor. Luckassen pasează pentru Căpușă, care trage din unghi, iar Golubovic respinge în corner. Asta, în condițiile în care Luckassen aștepta în fața porții să-i fie întoarsă pasa. În minutul 44, De Moura se află și el în fața golului, când șutează din interiorul careului. Iacob este însă la post și respinge.

Dinamo face un pas înapoi, dar UTA nu profită

Repriza secundă se desfășoară cu jucătorii lui Rednic ceva mai insistenți, dar cu o echipă a lui Dinamo care se apără bine, făcând un pas înapoi în mod strategic. Câinii roșii au însă o nouă ocazie în minutul 48, dar Pavicic nu ajunge la mingea pasată de Milanov și Iacob reușește să rețină. În minutul 73, arădenii sunt la un pas să egaleze, șutul expediat de Trif de la 25 de metri fiind respins de Golubovic de sub transversală. Același Trif este implicat într-o altă fază periculoasă pentru poarta câinilor roșii. Tânărul jucător al UTA-ei centrează pentru Luckassen, olandezul deviază pentru Căpușă, iar acesta din urmă trage puternic cu exteriorul, dar mingea iese în corner. După executarea loviturii de colț, Conte și Golubovic se lovesc cap în cap și rămân câteva minute la pământ. Ultima ocazie a Bătrânei Doamne vine în minutul 90+2, lovitura de cap expediată de Căpușă trecând pe lângă poarta lui Golubovic.

Echipele trimise pe teren

Dar în cele din urmă să vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Zeljko Kopic, respectiv Mircea Rednic.

Dinamo: Golubovic – Velkoski, Homawoo, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic (Ilic), Bordușanu (Amzăr) – Milanov (Iglesias), Abdallah (Edgar), Gregorio (Selmani). Rezerve: Răilean – Selmani, Iglesias, Ilic, P. Neagu, Bani, R. Grigore, Al. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar, Costin.

UTA: Fl. Iacob – Stolnik (Trif), Conte (A. Lopez), Benga – Căpușă, C. Mihai (Vulturar), Pedro (Freitas), Micovschi – Fabry (V. Morar), Luckassen, Omondi. Rezerve: Kucher – Trif, Freitas, R. Pop, Stanciu, Iurasciuc, Vulturar, V. Morar, A. Lopez.

Partida a fost condusă la centru de Szabolcs Kovacs, ajutat la cele două tușe de Ciprian Danșa și Alexandru Vodă, arbitru de rezervă fiind Iulian Dima, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Florin Andrei și Ionel Dumitru. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Adrian Comănescu (FRF) și Marian Bucurescu (LPF).

Sursa foto: Facebook UTA Arad

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite