Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci de infarct la început de play-out: UTA – FC Voluntari 4-3, cu numeroase răsturnări de situație (FOTO) / UPDATE: Cine sunt jucătorii care „au mârâit” la pauză  și ce spune Puriul despre ei (VIDEO)

UTA câștigă cu 4-3 partida disputată astăzi acasă în compania celor de la FC Voluntari, în primul meci din play-out. A fost un meci cu multe goluri, decis de inspirația lui Mircea Rednic, căruia i-au reușit astăzi schimbările, nou intrații Joao Pedro, Omondi și Tudorie marcând după ce au fost introduși pe parcursul jocului. În urma victoriei de astăzi UTA adună 23 de puncte, și se instalează pe poziția a III-a în clasamentul play-out-ului.

Meci de infarct la început de play-out: UTA – FC Voluntari 4-3, cu numeroase răsturnări de situație (FOTO) / UPDATE: Cine sunt jucătorii care „au mârâit” la pauză  și ce spune Puriul despre ei (VIDEO)
Comentează 1

Update 2 Cine sunt jucătorii care „au mârâit” la pauză  și ce spune Puriul despre ei (VIDEO)

În conferința de presă de după meci antrenorul Mircea Rednic a dat mai multe detalii cu privire la incidentul de la vestiare care a avut loc în pauza meciului. La pauză au fost doi jucători care au mârâit și care... eu sunt ală bunu', iert, am experiență, mă interesează ca atmosfera să rămână bună, dar sunt momente sau reacții la unii jucători pe care nu pot să le accept. Pe unde am jucat eu și ce am făcut eu... ei doar visează. Eu îi înțeleg și pe ei, dar și ei trebuie să mă înțeleagă pe mine. Importantă e atmosfera din echipă, importante sunt punctele. Trebuie să accepte criticile și mai ales de la antrenor. Ce mă bucur e că eu am țipat la cei doi și au reacționat ceilalți, a declarat Mircea Rednic, care inițial a spus că nu mai contează cine au fost jucătorii cu care a intrat într-un schimb de replici. A ținut doar să precizeze că nu va renunța la serviciile lor, apoi s-a scăpat și a spus că unul dintre cei care au mârâit a fost Marcelo Frietas, cel pe care l-a schimbat încă din minutul 34 cu Joao Pedro, marcatorul a două dintre cele patru goluri ale echipei. Cel de-al doilea „a fost un băiat care a doua repriză a avut o reacție bună și care poate din chestia asta își dă și el seama că are calități și să iasă pe centrări, nu numai să stea pe linia porții”, fiind astfel vorba despre căpitanul Florin Iacob, despre care a mai spus că „a fost cu bun-simț față de Fabry”, care face în continuare „parte din echipă și joacă”.

Intrați AICI pentru VIDEO.


Update 1 Incidente urâte la pauză, în vestiarul UTA-ei

După partidă, antrenorul Mircea Rednic a declarat la Digi Sport, că la pauză au fost la cabine două incidente urâte în care au fost implicați jucătorii săi. La pauză au fost vreo două incidente urâte, care nu trebuie să se întâmple în vestiar. Iert, dar nu uit. Din discuțiile pe care le-am avut cu doi jucători, ceilalți au reacționat bine. Le cer răbdare suporterilor că m-am cam supărat. Toți sunteți Mourinho, s-ar putea să-mi pierd eu răbdarea și n-ar fi bine, a declarat Puriul, potrivit digisport.ro.


Oaspeții intră mai bine în meci și au primele ocazii prin Dumiter (minutele 3 și 25) și Nemec (minutul 17), astfel încât golul din minutil 28 a venit oarecum așteptat, Nemec fructificând cu capul o pasă primită în careu de la Turda. Nemulțumit de prestația lui Freitas, Mircea Rednic decide să-l schimbe încă din minutul 34 cu Joao Pedro, care egalează în minutul 38, cu șut de pe loc din 16 metri. Deși în minutul 44 Mihai se află și el în fața golului, cei care aveau să înscrie sunt tot jucătorii Voluntariului, Armaș trimițând balonul cu capul în poarta lui Iacob, după ce primește o centrare din corner.

UTA câștigă clar repriza secundă

De la cabine pare să fi ieșit o altă echipă a UTA-ei, cu jucători mai determinați, mai dornici să pună osul și mai inspirați, iar rezultatele au început să apară. Introdus la pauză, Omondi egalează printr-o lovitură superbă de cap reușită în minutul 50, dar oaspeții au și ei o ocazie prin Dumiter (minutul 58) și Doru Andrei (minutul 68), dar Iacob a fost la post și și-a salvat echipa. UTA preia conducerea în minutul 80, când Micovschi trimite o centrare excelentă în interiorul careului, iar Tudorie nu trebuie decât să împingă puțin cu capul balonul în poartă, ceea ce a și făcut. Bucuria arădenilor nu a fost una de lungă durată, pentru că Merloi egalează în minutul 90+2, fructificând o pasă primită de la Carnat. Joao Pedro aduce din nou bucuria în rândul suporterilor Bătrânei Doamne, când reușește dubla cu un șut din afara careului. Era minutul 90+6 și nimic nu se mai putea întâmpla până la finalul partidei.

UTA își trece astfel în cont toate cele trei puncte puse în joc și debutează cu dreptul în play-out.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise pe teren de cei doi principali, Mircea Rednic, respectiv Florin Pârvu.

UTA: Fl. Iacob – Căpușă, Conte (Stolnik), Benga, Rodrigues (Lopez) – C. Mihai, Freitas (J. Pedro) – R. Pop (Omondi), Fabry (Tudorie), Micovschi – Luckassen. Rezerve: Kucher – Stolnik, David, Omondi, Trif, Tudorie, J. Pedro, Lopez, Vulturar, Morar.

FC Voluntari: Fernandez – Turda, Matricadi, Armaș – Boboc, Crepulja, Rață (Cascini), Aliji (Merloi)– Dumiter (Carnat), Nemec, D. Andrei. Rezerve: Vâlceanu – Cascini, Munteanu, Merloi, Ciobanu, Droppa, Ciocan, Voican, Carnat.

Partida a fost condusă la centru de Marcel Bîrsan, ajutat la cele două tușe de Radu Ghinguleac și Raul Ghiciulescu, arbitru de rezervă fiind Florin Mazilu, în timp ce în Camera VAR s-au aflat Viorel Flueran și Alexandru Filip. În ceea ce-i privește pe observatori, aceștia au fost Octavian Șovre (FRF) și Marian Ivan (LPF).

Foto: Lucian Ciobanu

 

Galerie foto (30)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite