Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început lucrările de schimbare a gazonului pe Arena Francisc Neuman; ce se întâmplă cu vechiul gazon şi sistemele de irigat şi degivrare / UPDATE: Asociațiile de proprietari sunt așteptate la stadion

UTA a jucat ieri, în compania celor de la FC Voluntari, ultima partidă de acasă din acest an care poate fi disputată pe Arena Francisc Neuman. Motivul? Lucrările de schimbare a gazonului programate să înceapă în octombrie.

Şi cum luna octombrie a sosit, muncitorii şi-au intrat în pâine pe stadion încă de astăzi, chiar dacă este duminică.

Au început lucrările de schimbare a gazonului pe Arena Francisc Neuman; ce se întâmplă cu vechiul gazon şi sistemele de irigat şi degivrare / UPDATE: Asociațiile de proprietari sunt așteptate la stadion
Comentează 0

Update 1 Asociațiile de proprietari sunt așteptate la stadion

Potrivit primarului Călin Bibarț, asociațiile de proprietari și cei care sunt interesați de gazon, sunt așteptați la stadion.

,,Lucrările de înlocuire a gazonului la stadionul Francisc Neuman presupun și îndepărtarea gazonului vechi. Pentru că acesta este în continuare productiv și dorim să oferim posibilitatea refolosirii lui de către cei interesați, anunțăm Asociațiile de proprietari sau alți doritori din Arad că amestecul rezultat din această operațiune, care este optim pentru diverse spații verzi, poate fi obținut direct de la stadion, de luni până vineri, săptămâna aceasta, zilnic între orele 9 și 15, contactându-se reprezentantul Recons (intrarea prin parcarea din spate a stadionului). Pentru informații suplimentare puteți suna și la 0745 500 889", a scris primarul pe Facebook.


„Aşa cum am promis, ne apucăm să schimbăm gazonul de pe Stadionul UTA, deoarece vrem să-l terminăm cât mai repede şi echipa să nu aibă foarte multe meciuri pe care le joacă nu pe stadionul de acasă, când are meciurile programate acasă”, susţine primarul Călin Bibarţ, care  a ţinut să precizeze că gazonul vechi va fi recuperat. „Nu s-au făcut nici caserole, nici rulouri, nici altceva, pentru că ar fi durat foarte mult şi singurul avataj era că unde-l puneai era deja verde. Aşa, prin ceea ce s-a discutat şi cu constructorul, şi cu cei cu care lucrăm la spaţii verzi, el se frezează şi se va pune în sensuri giratorii, în spaţii verzi, iar în câteva zile, într-o săptămână, fiind udat, înverzeşte. Prin urmare, iarba, să spunem aşa, o recuperăm, tot sistemul de irigat care există în acest moment îl recuperăm de aici şi îl vom folosi la bazele sportive de la noi, şi orice altceva mai există, de la sistemul de degivrare, şi poate fi recuperat, se scoate cu grijă şi îl vom refolosi la bazele noastre sportive din oraş sau unde mai este nevoie. Cu siguranţă, trebuie să iasă un gazon bun. Aradul şi Primăria fac toate eforturile, şi cu stadionul şi cu gazonul, pentru a avea o echipă în prima divizie. Rămâne să confirme şi echipa, şi antrenorii, şi staff-ul tehnic, că toate aceste investiţii ale arădenilor merită, pentru că ne dorim cât mai multe meciuri frumoase aici în Arad”, a ţinut să precizeze primarul.

Sursa foto: captură video Facebook Călin Bibarţ

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite