Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Bibarț, despre organizarea concertelor „Symphonic Experience” pe stadion: „Decizia a fost luată cu acordul conducerii UTA-ei”

Pe Stadionul Francisc Neuman vor fi organizate între 19 și 21 august mai multe concerte sub genericul Symphonic Experience. Aici va avea loc concertul aniversar Phoenix - 60 de ani, un concert susținut de  Gheorghe Zamfir, dar pe scenă vor urca și artiști grupați în conceptul Laura Bretan & Friends.

Călin Bibarț, despre organizarea concertelor „Symphonic Experience” pe stadion: „Decizia a fost luată cu acordul conducerii UTA-ei”
Comentează 0

Având în vedere că organizarea unui astfel de eveniment pe un teren de fotbal a dat naștere unor discuții cu privire la impactul pe care l-ar putea avea asupra gazonului, primarul Călin Bibarț a venit astăzi cu câteva precizări. „Orice decizie cu privire la un eveniment extrasportiv care se desfășoară pe stadion este luată după  o discuție cu conducerea UTA-ei. E și cazul evenimentului muzical care se desfășoară în timpul Zilelor Aradului”, a declarat primarul Călin Bibarț. Acesta a ținut să precizeze că reprezentanții clubului susțin organizarea unor astfel de evenimente, pentru că sunt conștienți de costurile întreținerii stadionului. De altfel, organizatorul evenimentului va folosi un sistem de protecție a gazonului similar cu cel folosit pe stadionul de Cluj, atunci când se organizează concerte în Gruia.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite