Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au făcut curăţenie pe strada Sabinelor (FOTO)

Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au desfășurat, în această dimineaţă, o acțiune de salubrizare a zonei situate la capătul străzii Sabinelor, locație utilizată ca refugiu de persoane cu domiciliul în alte județe din țară, lipsite de locuință stabilă.

Au făcut curăţenie pe strada Sabinelor (FOTO)
Comentează 0

„Precizăm că ocupanții au părăsit locațiile utilizate ca locuință temporară, în urma vizitelor desfășurate de echipajele Poliției Locale, care au patrulat și monitorizat zona începând cu câteva luni în urmă.

Menționăm că zona a fost curățată și igienizată de către operatorul de salubritate, asigurat de polițiștii locali.

Direcția Generală Poliția Locală Arad acționează în vederea evacuării zonelor și desființării locațiilor ocupate frecvent de persoane fără adăpost, devenite de cele mai multe ori adevărate depozite de gunoaie. În acest sens, DGPL Arad reiterează cetățenilor semnalarea de îndată a prezenței persoanelor fără locuință stabilă pe stradă, în scările blocurilor ori alte locații identificate, Dispeceratului Poliției Locale, la numărul de telefon 0257/939, apel gratuit, aflat în regim de permanență”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite