Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenzi de peste 50.000 de lei date de Poliţia Locală în Vlaicu, Micălaca şi Aradul Nou; vezi care a fost motivul (FOTO)

Poliţia Locală a dat amenzi de peste 50.000 de lei unor persoane fizice şi juridice, în urma unor sesizări primite din Vlaicu, Micălaca şi Aradul Nou. Motivul? Mizeria de pe domeniul public.

Amenzi de peste 50.000 de lei date de Poliţia Locală în Vlaicu, Micălaca şi Aradul Nou; vezi care a fost motivul (FOTO)
Comentează 0

„În prima decadă a lunii februarie, sesizările cetățenilor privind menținerea defectuoasă a curățeniei pe terenurile din proximitatea zonelor rezidențiale și ocuparea nelegitimă a spațiilor verzi prin depozitări de materiale rezultate din  executarea unor lucrări de reabilitare termică a clãdirilor au condus la o prezență sporită a polițiștilor locali din cadrul Biroului Protecția Mediului în cartierele Aurel Vlaicu, Micălaca și Aradul Nou.

În urma acestor controale, au fost identificate nouă situații de încălcare a prevederilor OUG nr.195/2005 privind protecția mediului, ale Legii nr.24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor și ale HCLM Arad nr.162/2006 privind normele de gospodărire ale municipiului.

Au fost aplicate cinci amenzi contravenționale persoanelor juridice, în cuantum total de 42.000 lei, totodată fiind sanctionate contraventional si patru persoane fizice pentru nerespectarea legislaţiei în domeniu, cu sume ce cumulează 9.000 lei”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite