Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţia Locală, cu ochii pe gunoaie: au fost date amenzi de peste 12.000 de lei într-o lună

Poliţia Locală a stat, în ultima lună, cu ochii pe gunoaiele din trei cartiere ale municipiului şi a aplicat amenzi de 12.500 de lei.

Poliţia Locală, cu ochii pe gunoaie: au fost date amenzi de peste 12.000 de lei într-o lună
Comentează 1

„În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2022, în cartierele Micălaca, Aurel Vlaicu și Centru, polițiștii locali cu atribuții de protecția mediului au desfășurat activități de verificare a respectării obligațiilor stabilite prin Regulamentul de salubrizare a municipiului, în mod special colectarea selectivă pe categorii de deșeuri, atât de către persoanele fizice, cât și de către persoanele juridice.

Au fost aplicate 12 amenzi, pentru nerespectarea prevederilor art.119, lit.e) din HCLM Arad nr.297/2015, fiind sancționați trei agenți economici cu amenzi în cuantum de 5.500 lei și nouă persoane fizice, cu amenzi totalizând 7.000 lei.

Apelăm la spiritul civic al cetățenilor privind luarea măsurilor de menținere a curățeniei în fața imobilelor pe care le dețin cu orice titlu, prin măturarea frunzelor, îndepărtarea vegetației din zonele adiacente și depozitarea resturilor vegetale exclusiv în pubelele destinate acestui tip de deșeuri, în scopul colectării de către operator, conform graficului stabilit”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite