Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity", hotărât să revină pe scenă după doi ani de la tragedia din Colectiv

Arădeanul Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei
Comentează 0

Andrei Găluț este singurul supraviețuitor al trupei "Goodbye to Gravity", care și-a văzut finalul în clubul Colectiv, și este cel care trebuie să se confrunte zi de zi cu imaginile de coșmar în care și-a pierdut cei mai buni prieteni și pe iubita care avea să-i devină și soție.

Solistul formației "Goodbye to Gravity" se afla în clubul Colectiv în seara de 31 octombrie 2015, când susținea un concert de lansare a unui nou album pe care fanii așteptau nerăbdători să îl asculte. Cântărețul s-a trezit din comă după multe luni într-un spital din Olanda, unde s-a văzut în situația să lupte pentru propria-i viață, în condițiile în care își pierduse definitiv o bună parte dintre prieteni și nici pe iubita lui, Mădălina Strugaru, cea cu care avea de gând să se căsătorească și să întemeieze o familie, nu avea să o mai vadă vreodată. În ciuda dramei cu care a fost nevoit să trăiască, Andrei a dovedit că este un luptător și a continuat să facă eforturi pentru a rămâne în viață.

După ce și-a petrecut mai mult de un an prin Olanda pentru a urma tratamente de recuperare, Andrei Găluț s-a întors acasă, mai exact în luna februarie a acestui an, în Arad, unde familia și cei apropiați l-au susținut necondiționat și l-au ajutat să se refacă și să-și găsească motivația de a merge mai departe.

Andrei Găluț și-a găsit portița de evadare dintr-o lume în care credea că nu se mai regăsește tot cu ajutorul muzicii. Acesta încă speră că va reuși să reîntregească trupa Goodbye to Gravity pentru a ține imaginea colegilor săi eternă în inimile fanilor.

„Andrei îşi doreşte să cânte din nou, dacă se poate să refacă formația, deşi va fi greu să îi înlocuiască pe colegii decedaţi în incendiul din 30 octombrie 2015. Nu poate să uite prin ce a trecut şi speră ca într-un an jumătate să revină pe scenă", povestea un apropiat al artistului anul trecut.

Surse din apropierea cântărețului au spus că acesta încă are de gând să renască cu ajutorul muzicii și să se întoarcă pe scenă, potrivit Click. 

În seara de vineri, 31 octombrie 2015, clubul Colectiv a găzduit unul dintre cele mai așteptate concerte ale trupei "Goodbye to Gravity" pentru lansarea noului album "Mantras of War". Seara care ar fi trebuit să fie una dintre cele mai speciale s-a transformat într-un adevărat coșmar care a răpit viețile a 64 de persoane, în mare parte tineri.

sursa: b1.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite